Camilla Läckberg tvingas försvara Simon – efter agerandet: ”Han är inte...”

Det är en detalj i Camilla Läckbergs bild på Instagram som gör följarna förvirrade. Nu tvingas hon försvara Simon Sköld. 

Familjen Läckberg får ny reality-serie!

Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg, 50, och MMA-fightern Simon Sköld, 37, gifte sig 2017 och har varit par bra mycket längre än så. Tillsammans har de dottern Polly, men Camilla har även barnen CharlieMeja och Wille från tidigare relationer. 

Nyligen kom beskedet att familjen Läckberg får en egen serie där tittarna kommer få en inblick i familjens liv.   ”Läckbergs” kommer börja sändas på tv under våren 2025 och programmet följer Camilla, Simon och barnens vardagsliv. 

Camilla berättade om den glada nyheten på Instagram. För sina följare avslöjade hon då att hela familjen ser fram emot projektet:

 ”Jag och Simon hade bestämt oss på förhand. Om något av barnen sagt nej, eller varit tveksam, så hade det blivit ett nej. Men alla barnen sa ja, även de av barnen som alltid sett med stort ointresse på både min och Simon Skölds offentlighet och offentlighet i stort. ”Kan vara ett kul familjeprojekt att göra ihop” sa de, och med det sa jag och Simon ok. Så hela hösten kommer vi följas av ett filmteam, i vardag och fest, kammat och okammat, högklackat och foppatofflor. Välkomna till cirkusen!”

Följarnas förvirring av bilden

Beskedet möttes av jubel i kommentarsfältet – men det var inte enbart självaste serien som Camillas följare reagerade på. 

Det var nämligen en detalj på bilden med familjen som fångade följarnas uppmärksamhet. Och det är hur Simon sitter med händerna. 

Varför gör Simon tecknet för vagina/slida? (Teckenspråk)?”, lyder en av kommentarerna under inlägget och en annan är inne på ungefär samma spår: 

”Simon Sköld, kan inte du bara förklara tecknet du gör med dina händer? Personligen tror jag mig veta vad det betyder, men många vuxna jag möter har ingen aning. Vore tacksam att höra din tolkning samt varför du gör det. De flesta tänker nog spontant på Andrew Tate tror jag?”

Camilla Läckberg försvarar Simon

Diskussionerna i kommentarsfältet har fått Camilla att göra ett nytt inlägg på Instagram där hon förklarar vad som pågår i bilden. 

Hysteriskt roliga diskussioner i kommentarsfältet och DM idag om hur Simon Sköld håller händerna på bilden. Nej han är inte Andrew Tate-fan, han gör inte tecknet för vagina, och han försöker inte visa sin k*k-storlek.”, förtydligar hon. 

Och följarna fullkomligt tappar det i kommentarsfältet. 

Hahha. Jag kan inte sluta skratta.”, skriver Jenny Strömstedt. 

Men kööör vi barnmorskor älskart”, hälsar en följare. 

Skrattar så jag gråter min man brukar göra liknande… och det är ju faktiskt tecknet för vagina på teckenspråk.”, skriver en annan. 

MISSA INTE: 

Grattis till bebis: Grattishälsningar till nyblivna föräldrar

10 förslag på lyckönskningar att skriva i brudparets bröllopskort

100 saker att göra när man har tråkigt