Bianca Ingrossos avslöjande om Benjamins kärleksliv: ”Han är…”

Under våren har det ryktats om att Benjamin Ingrosso träffat kärleken. Nu kommenterar Bianca hans kärleksliv. 

Bianca Ingrosso kommenterar Benjamins kärleksliv.

Under våren började det spekuleras om att Benjamin Ingrosso, 26, hade en relation med den australienska influencern Ashton Wood, 31. 

Det hela startade med att radioprofilen Elaine Mooe gästade radioprogrammet "Gry Forsell med vänner", där hon berättade att hon sett artisten gå hand i hand med influencern på en skivbolagsfest i Stockholm, och enligt Mooe ska Ingrosso ha presenterat Wood som sin tjej. 

Kort därefter publicerade Ashton Wood bilder från Stockholm och till och med bilder som visade sig vara inifrån Benjamins lägenhet. 

Benjamins ord om relationen 

Sedan det började ryktas om att Benjamin Ingrosso har en ny flickvän har även hans syster, Bianca Ingrosso, uttalat sig om det hela. För Expressen har Bianca berättat att hon känner Ashton sedan tidigare, och att hon är en toppentjej: 

– Hon är världens bästa, så härlig och så skön. Rolig, vacker, magnifik. 

Det tog några veckor för Benjamin själv att uttala sig om den påstådda relationen. Men när han gästade radioprogrammet "Rix Morronzoo" fick han frågor om relationen. 

Han fick bland annat frågan om han och Ashton var tillsammans, och svarade då följande: 

– Njae, hehe, sa han skrattandes och tillade sedan:

– Ja, nej inget officiellt. 

Bianca om Benjamins kärleksliv

Under sommaren har Benjamin haft fullt upp med sin Sverigeturné ”Better days tour” och framfört sin musik inför utsålda arenor. Ashton Wood däremot verkar ha haft en fantastisk sommar med vänner i Grekland, Spanien och Frankrike. 

Nyligen publicerade Bianca en video på Youtube, där hon kommenterar Benjamins kärleksliv när hon sammanfattar vad som hänt i hennes liv på senaste: 

– Benjamin är i talande stund, typ Sveriges största artist. Det bara small. 

– Han är fortfarande singel, till alla er där ute, avslutar hon. 

Det verkar alltså som att det inte blev något mer seriöst mellan Benjamin och Ashton efter den påstådda flirten i början på sommaren. 

Bianca och Benjamin Ingrosso

MISSA INTE: 

Zlatan Ibrahimovic har två barn – så ser sönerna Maximilian och Vincent ut idag

16-åriga Theo Wahlgren har börjat jobba: "Dyrt att vara tonåring"