Alba August ska bli mamma – väntar barn med stjärnproducenten

Skådespelerskan och sångerskan Alba August väntar sitt första barn ihop med Pontus Winnberg. 
– Det känns verkligen jättekul. 

Alba August och Pontus Winnberg väntar sitt första gemensamma barn.

Skådespelaren och sångerskan Alba August, 31, föddes rätt in i det svenska kulturlivet, med skådespelerskan Pernilla August och regissören Bille August som föräldrar har hon vuxit upp bland kultureliten. Själv har hon gått i samma fotspår med skådespeleriet, men hon har också en framgångsrik karriär inom musiken. 

Under sommaren har Alba varit på Gotland för att spela in den nya säsongen av ”Så mycket bättre”, som sänds i höst. 

– Jag var väldigt, väldigt nervös över det sociala. Jag var rädd för att balla ur och få social panik och även rädd att bli uppäten av kameror och andra människor. Men det var helt underbart att hänga med de andra, säger Alba August till Aftonbladet.

– Det var lite som att vara på ens egen begravning. Man fick höra vänner och familj prata om en på ett otroligt fint sätt. Det var jätterörande saker. Att se sitt liv och sin karriär utifrån var verkligen känslosamt.

Albas kritik mot TV4

Alba har tidigare berättat att inspelningarna av programmet var påfrestande, dagarna var långa med sena kvällar och lite mat. 

Läs merAlba Augusts hårda kritik mot TV4 – efter inspelningen av Så mycket bättre 

Men det kanske inte bara var de intensiva dagarna som gjorde att inspelningarna var tuffa för Alba. Nyligen avslöjade hon till Aftonbladet att hon väntar barn och att början! 

Alba August väntar barn 

Alba August och stjärnproducenten Pontus Winnberg, 49, har varit ett par i två år och nu berättar skådespelerskan att de väntar sitt första gemensamma barn! 

– Jag är gravid. Det känns verkligen jättekul och nu syns det verkligen att jag är det. Allt känns bara så roligt. Livet…, säger Alba till Aftonbladet

Och starten av graviditeten var allt annat än behaglig, då Alba inte alls mådde bra. 

– I början mådde jag piss och ville bara dö. Men nu mår jag bara bra. Jag är halvvägs nu. Pontus har barn sedan innan och det är väldigt lyxigt att födas in i en familj med massa gulliga syskon. Jag har inte ens förstått att jag väntar ett liv. Men jag tar en månad i taget.

Stort grattis hela familjen, så underbara nyheter!