Pernilla Wahlgrens nya lön!
Pernilla Wahlgrens nya lön! - Foto: Fredrik Sandberg/TT, STELLA Pictures/Ida Åkesson

Pernilla Wahlgrens förmögenhet – nya monsterlönen avslöjad

Pernilla Wahlgrens karriär går som tåget och att det går bra för tv-profilen råder det ingen tvekan om. Nu avslöjas hennes nya monsterlön!


Tv-profilen Pernilla Wahlgren, 56, slog igenom redan som barn. Hon är skådespelare, artist, tv-profil och entreprenör. Endast fyra år gammal stod Pernilla Wahlgren på scen för första gången. Men det blev långt ifrån den sista. 

Idag turnerar hon land och rike med sin egen humorföreställning ”Pernilla Wahlgrens happy ending”, sommaren 2024 blev hennes andra sommar som Allsångsledare på Skansen och ”Wahlgrens värld” är inne på sin 16:e säsong. Utöver det driver hon sitt egna skönhetsmärke och har designat flera kollektioner för ”Gekås Ullared”. 

Ja, att Pernilla håller sig sysselsatt råder det ingen tvekan om. Och hennes framgång har minst sagt givit henne klirr i kassan. 

Läs mer: Så har du aldrig sett Pernilla Wahlgren förut – chockerar alla

Sommaren 2025 blir Pernilla Wahlgrens tredje år som Allsångsledare. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Pernilla och Christians bröllop 

Ja, att Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra har nog inte undgått någon. Idag är det nästan oundvikligt att inte få sig en glimt av Pernilla. 

Den 13:e september gifte sig Pernilla Wahlgren med sin Christian Bauer i Marbella, och det var en hejdundrande fest i dagarna tre. På gästlistan fanns över 130 namn och det bjöds på god mat och dryck, underhållning och show i mängder. 

Det lyxiga bröllopet skedde i Marbella, på Finca la concepción, enligt nöjessajten Hänt. Det blev en storslagen och dyr fest. Priset för ett bröllop på Finca la concepción landar nämligen på cirka 182 000 kronor – och då ingår endast lokalen för bröllopsdagen. 

Det verkar som att bröllopet blev fantastiskt för både gäster och brudparet. På Instagram har Pernilla delat med sig av några bilder från den lyckliga dagen. Även flera av bröllopsgästerna har beskrivit den fantastiska helgen. 

Lyxiga smekmånaden 

Efter bröllopet åkte det nygifta paret direkt mot nästa destination: Smekmånaden. Inte heller på smekmånaden sparades på krutet. 

Pernilla och Christian flög första klass till Sri Lanka, där de njöt av härliga stränder och av varandras sällskap. Sedan bar de av till Maldiverna, där de bodde i en stor villa på vattnet och av bilderna att döma, var smekmånaden som en saga. 

Pernilla Wahlgrens nya monsterlön

Men det går ingen nöd på Pernilla. 

2022 omsatte hennes bolag ”Picadill Production AB”, enligt Alla bolag 29 765 000 kronor, och en fastställd förvärvsinkomst på 837 300 kronor, fördelat på årets tolv månader ger det en månadslön på hela 69 775 kronor.

Men året därpå, alltså 2023, var ännu bättre. Enligt uppgifter från Skatteverket hade Pernilla Wahlgren en fastställd förvärvsinkomst på svindlande 7 587 000 kronor. Jämnt fördelat på årets tolv månader ger det en månadslön på 632 250 kronor. 

Det var inte dåligt! 

Foto: Magnus Lejhall/TT
/
stats