Linus Wahlgrens intima stund
Linus Wahlgrens intima stund - Foto: MAGNUS LEJHALL, STELLA Pictures/Jari Kantola

Linus Wahlgrens intima stund fångad på bild

Linus Wahlgren har varit hemlighetsfull om sitt kärleksliv. Nu fångas en intim stund på bild.


Linus Wahlgren, 47, är den yngsta sonen i syskonskaran Wahlgren. Som son till några av Sveriges mest framgångsrika skådespelare Hans Wahlgren och Christina Schollin, föddes Linus rakt in i rampljuset. Och han har valt att fortsätta leva ett liv i offentligheten. 

Linus är en framgångsrik skådespelare och musikalartist och har medverkat i flertalet filmer och uppsättningar, så som  ”Hundtricket”, ”30 grader i februari”, ”The Book of Mormon” och ”Lazarus”. 

Men vägen till att bli tagen som seriös skådespelare, har varit tuff och han har fått rejält för att få en ärlig chans av brasnchfolket, på grund av vilken familj han är född in i. 

– Jag vet att det var många producenter och rollsättare som drog lite i nödbromsen när de hörde namnet Wahlgren. Samtidigt så vet jag inte hur många gånger jag fick förfrågningar om att vara med i diverse lekprogram eller Melodifestivalen. Men det är inte det jag vill göra, och det tog några år att jobba sig igenom den ”väggen”, berättade Linus i en intervju med Expressen.

Christina Schollin, Linus Wahlgren och Hans Wahlgren 2023. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Skilsmässan från Jessica Wahlgren 

Familjen Wahlgren delar med sig av det mesta av sitt liv, främst i Pernilla Wahlgrens realityprogram ”Wahlgrens värld”. Men Linus har däremot tagit beslutet att inte dela med sig så mycket av sitt privatliv. 

Läs mer: Pernilla Wahlgrens insikt under smekmånaden med Christian

Sedan skilsmässan från Jessica Wahlgren 2012 har det varit tyst från Linus gällande kärlekslivet. Paret var gifta i 10 år innan de valde att separera och under äktenskapet fick de två barn tillsammans, Linn Wahlgren, född 2005, och Collin Wahlgren, född 2010. 

Trots att de gick skilda vägar som par är Linus och Jessica än idag goda vänner. Jessica är även en av Pernilla Wahlgrens bästa kompisar. 

Linus Wahlgren och Jessica var gifta i tio år. Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

Nya kärleksbeskedet 

Till Expressen gav Linus nyligen ett nytt besked om kärlekslivet. Han får frågan om det finns någon ny kärlek i hans liv, varpå han berättar: 

– Alltså, mitt privatliv… Nej, nu ska jag inte sitta här och spela svår. Nej, jag är inte i någon relation, säger Linus till tidningen.

I en intervju med P3 har Linus tidigare sagt att han inte haft någon relation sedan ”Wahlgrens värld” drog igång, men detta förnekar han dock nu.

– Va? Nej! Jag kanske bara drev med dem?

Även om man inte fått se något av Linus kärleksliv i varken ”Wahlgrens värld” eller på hans sociala medier, kan han bekräfta att han varit i relationer under åren, men det är inget som setts utåt. 

– Ja, men de har inte filmat det.

Kyssen fångad på bild 

Om Linus träffat kärleken sedan intervjun med Expressen i juli, är ingenting han delat med sig av. 

Men nyligen publicerade Linus en bild på sin Instagram story, där han syns kyssa en man på kinden. 

Mannen är ingen mindre än regissören, fotografen tillika Linus goda vän, Fredrik Etoall som gifte sig 2023. 

Till bilden skriver Linus: 

”Grattis på bröllopsdagen käre Eotall. Ett år sen jag sög på ditt skägg”

stats