Bianca Ingrosso driver flera framgångsrika företag
Bianca Ingrosso driver flera framgångsrika företag - Foto: Youtube, Claudio Bresciani / TT

Bianca Ingrosso talar ut – så hanterar hon pressen: ”Tär på mig”

Bianca Ingrosso har många stängar på sin lyra och är ständigt aktuellt med något nytt. Nu delar hon med sig av hur hon hanterar alla bollar i luften och den hårda press hon ställs inför.


Bianca Ingrossos29, framgångssaga tycks inte ha några gränser. Hon är programledare, tv-profil och driver flera framgångsrika företag: Skönhetsföretaget Caia Cosmetics, smyckesmärket Ani Jewels och klädmärket Àvora Studios. 

Senast i raden av bolag är Mi-No Market, som Bianca har startat med sina bröder Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso. Enligt Breakit registrerades bolaget Mi-No Market AB i början av 2023 och nyligen avslöjades att det att företaget bland annat ska sälja pasta och krossade tomater på burk. 

– Jag ska släppa ett nytt varumärke, det är jättekul. Ni har sett det lite här och där. Men alltså det känns i magen som det största arvet, alltså när jag ligger där på min dödsbädd så kommer det verkligen vara såhär ”shit att vi kan ge vidare det här till vår familj”, har Bianca sagt i en video på Youtube i början på september. 

– Det här är verkligen ett hjärtligt passions projekt, som är långsiktigt och som verkligen ska föras vidare i familjen Ingrosso. 

Läs merBianca Ingrosso om relationen till Benjamin och Oliver

Bianca om ångestattacken 

Bianca har alltså en hel del att stå i och är van vid långa arbetsdagar, intensiva arbetsdagar och att ha flera bollar i luften. Men Biancas mamma, Pernilla Wahlgren, 56, tycker att hon borde ta sig tiden att vila mer – speciellt efter en obehaglig händelse som inträffade när Bianca var på jobbet. 

Det är i den nya säsongen av "Wahlgrens värld" som Banca berättar att hon är stressad, eftersom hon till vardags har möten, lanseringar, tv-jobb och andra förpliktelser som fyller dagarna och hon har sällan tid över för att vila. Bianca berättar att hon sover dåligt om nätterna och vid tidpunkten för inspelningen av avsnittet, hade entreprenören fått en ångestattack på jobbet. 

– Det har varit mycket på senaste tiden, så man är lite ur balans. Helt ärligt, jag satt och pratade om det igår. Jag vet inte om jag fick en panikångestattack, men jag fick tendenser på utmattningssyndrom, berättar hon i programmet och fortsätter:

– Jag har trott att jag har fått panikångestattacker förut, men det har snarare varit att jag har gråtit hejdlöst. Igår var det bara att jag skulle försvara mig själv och min kropp bara stängde igen. Jag tappade helt hörseln, så jag hörde inte vad någon sa. Min kropp började tingla och jag blev helt iskall. Sen satt jag och skakade och min mun stängde igen sig. 

Läs merPernillas oro för Bianca – efter händelsen: "Gråtit hejdlöst"

Foto: Tim Aro/TT

Talar ut om pressen 

Att vara entreprenör och driva så många företag och projekt som Bianca gör, kräver en del organisering och planering. Hon måste också stå ut med att ha en enorm press på sig från flera olika håll. 

I en frågestund på Instagram berättade hon nyligen hur hon hanterar alla bollar i luften och alla krav som ställds på henne. 

”Hur balanserar du att vara affärskvinna, influencer, och mediepersonlighet på en gång?”, lyder frågan som en följare skickat in. 

Bianca ger ett långt och öppenhjärtligt svar: 

”Jadu. Det är väl den konstanta utmaningen varje vecka. Att finslipa på schemat ligger på in och Emelie Feolas to do året runt. Jag känner absolut att jag inte räcker till och det tär på mig. Inte till er, till mina bolag, min familj, mina vänner och till mig själv och att ha så många olika arbetsroller med minst lika många olika förväntningar på mig varje dag. Det kan vara rätt förvirrande att behöva ställa om så snabbt och det är väl då stressen isåfall kommer.” 

”Jag försöker tänka att det går för att jag först och främst är singel och utan barn just nu med en enorm vilja, passion och kärlek för det jag gör med ett otroligt team runtomkring mig. Men det är ett enormt pressat schema som är noga planerat sen en lång tid tillbaka och där jag varje vecka gör någon besviken tyvärr.” 

Bianca fortsätter berätta att hon planerar tid för återhämtning och att hon ständigt omges av människor hon inspireras av för att hålla motivationen uppe. 

 ”Men det är också viktigt för mig med återhämtning så det är en process som jag ännu inte har hittat nyckeln till mer än att omge sig med människor som är BÄTTRE än vad du själv är så man konstant blir inspirerad av andra och släppa sitt ego. Jag är så tacksam för mitt liv och min vardag men ja, det är en struggle men jag är en glad prick som är duktig på att vända min energi om jag blir bitter”.

Foto: Instagram/@biancaingrosso

MISSA INTE: 

Zlatan är ihop med Helena Seger – så såg hon ut förut

Allt om Håkan Thörnström: Fru, barn och Kockarnas kamp

Allt om Filip Berg: Flickvän, barn, föräldrar och karriären

/
stats