Pernilla Wahlgren avslöjar Biancas lyxbeteende
Pernilla Wahlgren avslöjar Biancas lyxbeteende - Foto: Magnus Lejhall/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg

Pernilla Wahlgrens avslöjar Biancas lyxbeteende: ”På riktigt”

Bianca Ingrossos framgång har givit henne en ekonomisk frihet att kunna göra vad gon vill. Nu avslöjar Pernilla Wahlgren en sak dottern vägrar göra själv utan hellre betalar stora summor pengar för att slippa.


Entreprenören Bianca Ingrossos, 29, enorma framgång har inte undgått någon. Hennes stora genomslag kom 2016 när familjens realityserie ”Wahlgren värld” hade premiär i tv-rutan och har sedan dess gjort en riktig raketkarriär. Hon fick snabbt en stor följarskara på sociala medier och blev en av Sveriges största personligheter på Instagram med sina 1,4 miljoner följare. 

Hon driver flera framgångsrika företag: skönhetsvarumärket Caia Cosmetics, smyckesvarumärket Ani Jewels och klädmärket Àvora Studio. Hon syns även fronta stora kampanjer för andra företag. Ingrosso är även programledare i den egna Kristallen-belönade talkshowen ”Bianca”. 

Nyligen avslöjades även att hon tillsammans med sina bröder Oliver Ingrosso och Benjamin Ingrosso lanserar ett nytt varumärke som bland annat ska sälja italienska livsmedelsprodukter. 

Läs mer: Syskonen Ingrosso syns i Italiensk tidning – här är varför

Därför tvättar Bianca Ingrosso inte håret själv 

Biancas framgångar har sannerligen givit henne klirr i kassan. Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv tagit del av hade Bianca Ingrosso en fastställd förvärvsinkomst på 1 576 200 kronor under 2022. Fördelat på årets tolv månader blir det en månadslön på 131 350 kronor.

Den ekonomiska friheten har givit Bianca bekvämligheten att faktiskt utesluta saker som hon inte vill göra själv. När Bianca var på Mallorca på semester i somras, avslöjade hon en sak hon helt slutat göra själv, och hellre betalar någon för att göra åt henne. Nämligen att tvätta håret.

På Instagram berättar hon: 

”På väg för att få mitt hår tvättat, eftersom jag inte har gjort det själv på flera år. Vilket jag vet låter galet. Låt en tjej gilla att få sitt hår perfekt fönat”

Bianca har blivit känd för sitt perfekta svall och visar ofta upp bilder från sina frisörbesök på sociala medier. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Pernilla Wahlgrens avslöjar Biancas lyxbeteende 

Nu framkommer ytterligare en vardagssyssla Bianca vägrar göra själv, och hellre betalar stora summor pengar för att slippa ta itu med, något som mamma Pernilla Wahlgren berättar om i podden ”Wahlgren & Wistam”. 

I avsnittet skryter Pernilla för poddkollegan Sofia Wistam om att hon alltid manglar sina örngott själv – för hon älskar den krispiga hotellkänslan. Sofia är imponerad över dedikationen och frågar om Pernilla lärt sina barn att tvätta. 

– Nej men vi har ju pratat om det, det borde man ju göra. Jag försökte med Bianca, men hon ruttnade. Hon orkar inte ta sig till tvättstugan. Hon lämnar ju på riktigt in all tvätt varje vecka, då pratar vi underkläder, strumpor, allting, på kemtvätt och sen kommer det tillbaka liksom. Det är ju härligt om man vill det, men jag skulle inte vilja lägga de pengarna. För mig är det onödiga pengar, plus att jag vill ha koll, berättar Pernilla. 

Bianca kan alltså unna sig båda hårtvätt på salong varje vecka och att lämna in sina kläder på kemtvätt! 

Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

MISSA INTE: 

Allt om Jan Malmsjö: Barn, sjukdom och Marie Göranzon

Allt om Dregen: Flickvän, sjukdom, namn, barn och pappans död

Allt om Seinabo Sey: Unika miljonlyan, kända systern och musiken

/
/
stats