Laila Bagge och Filip Dikmen har lång historia ihop
Laila Bagge och Filip Dikmen har lång historia ihop - Foto: Paul Wennerholm/TT, Anders Wiklund/TT

Laila Bagge slår tillbaka efter romansryktet med Filip Dikmen

Efter att Laila Bagge och Filip Dikmen syntes ihop på Liam Pitts MMA-match började rykten om en romans cirkulera. Nu sätter Laila ner foten.


Det var under våren 2024 som beskedet att Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, gått skilda vägar efter nio år tillsammans. 

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft nio underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner”, skrev Laila på Instagram vid tiden.  

Paret fick inga gemensamma barn under sin relation men Laila har sedan tidigare sonen Kit Wahlgren, 13, tillsammans med Niclas Wahlgren och Liam Pitts, 21, med amerikanen Mason Pitts.

Lailas stöd efter Liams proffsdebut  

Den äldsta sonen Liam har valt en karriär inom kampsport, och nyligen var det dags för honom att göra proffsdebut i MMA ringen. I publiken hade sonen stort stöd av familj och vänner. Förutom sin mamma Laila, lillebrorsan Kit var även Lailas pappa på plats, som vanligtvis bor i Thailand. Även TV-profilen, komikern och skådisen Filip Dikmen, 28, var där för att stötta sin vän. 

Liam Pitts vann matchen på teknisk knockout. 

I flera klipp på sociala medier syns Filip tillsammans med Laila från matchen och det verkar som att Filip och Laila var glada att se varandra. 

– Titta på oss, vem hade trott det här, säger Filip och filmar honom och Laila och lägger upp på sin händelse.

Även Laila lägger upp ett klipp där hon säger: 

– Vem hade trott? Tio år sedan. Vem kunde tro?

Foto: Instagram/@lailabagge

Laila Bagges och Filip Dikmens historia ihop

Det Filip och Laila syftar på i deras respektive videos är deras historia ihop.

Det var för tio år sedan, 2014, när Laila Bagge satt i Idoljuryn som Filip Dikmen gjorde en audition med Celin Dions världskända låt "My Heart Will Go On". Filip berättade att han sökte till "Idol" för att hans mamma tyckte att han sjöng ”fint som en fågel”. Något juryn inte höll med om, vilket ledde till att Filip anklagar dem för rasism. 

Då hamnar han och Laila i en konflikt.

– Jag är halvpalestinier så kom inte och prata om rasism, sa Laila då.

Men nästan tio år senare berättade Filip i TV4:s "Efter fem" att auditionen faktiskt bara var på skämt och att han ville leva ut sin inre komiker. 

– Grejen med Idol var att jag ville leva ut min inre komiker. 17-åriga jag fick en panikattack och jag sökte till Idol. Men folk förstod inte att det var komedi och då blev det en sådan stor mediestorm. I mina ögon var det satir, förklarade han då. 

Ryktet efter videon

Laila är radioprogramledare i "Rix MorronZoo" tillsammans med Roger Nordin, 47. Efter matchen skrevs det en del om Lailas och Filips möte på matchen. Vilket Roger frågar om i sändning: 

– Rubriken i en så kallad kändistidning. Här kommer den. ”Laila Bagges lycka med tv-profilen: Vem skulle tror det här för tio år sedan?” Och så är det en bild på dig, en blurrad man och ett hjärta, och du ser väldigt kär ut, säger Roger.

– Det finns ju två olika tidningar som har skrivit om det här och nu läste du den snälla. Den andra tidningen har skrivit att jag typ är tillsammans med den här personen och att det är en Korosh-kopia, 23 år yngre…

Laila Bagge slår tillbaka efter romansryktet 

Vidare frågar Roger om det ligger något bakom romansryktet med Filip, något Laila dementerar. 

– Men herregud, jag skrattade så jag grät när jag såg detta igår, svarar Laila.

– Det roliga är ju då att det står att någon har ringt och tipsat om att vi hängde och satt och myste på läktaren, fortsätter hon skrattandes.

Hon förklarar att det inte ens fanns en läktare, och faktum är att de inte ens satt vid samma bord. Men Roger undrar ändå om det inte var så att hon myste med Filip.

– Jag myste inte med Filip Dikmen! Det roliga är att det här är Liams kompis och när jag visade Liam det här så höll han på att dö. Så Filip sa till honom ”du kan kalla mig pappa”, skrattar Laila.

– Laila du får inte ragga på Liams kompisar! säger Roger skämtsamt.

– Nej verkligen inte. Usch! Vi är bara vänner, svarar hon.

MISSA INTE: 

Allt om Marianne Eklöf Törnblom: Opera, make och sonen Edvin

Allt om Anna Cramling: Partner, föräldrar, schack och Youtube

Förrädarna 2024: Deltagare i säsong 2 av TV4-programmet

/
/
stats