Lasse Berghagens bekännelse om flingen med Lill-Babs – efter uppbrottet

I senaste avsnittet av TV4:s ”Vilket liv!”, var det folkkäre Lasse Berghagens tur att motta en varm hyllning för både hans karriär och personliga liv. Under programmet framkommer bland annat ett avslöjande om relationen mellan Lasse och Barbro "Lill-Babs" Svensson, som får programledaren Renée Nyberg att utbrista i ett överraskat "Va?!".

Lasse Berghagen och Barbro ”Lill-Babs” Svensson var gifta mellan 1965 och 1968.

I senaste avsnittet av TV4:s hyllningsprogram "Vilket liv!", var det Lasse Berghagens, 78, tur att bli hyllad för sina många bidrag till svensk musik. Under sin imponerande karriär, med över 500 skrivna låtar, har Lasse vidrört hjärtan genom hela Sverige med hits som "Teddybjörnen Fredriksson" och "Stockholm i mitt hjärta". 

Trots all uppmärksamhet kring sin karriär, har Lasse Berghagens personliga liv också varit i rampljuset flertalet gånger genom åren. Framför allt Lasses äktenskap med Barbro "Lill-Babs" Svensson, som varade mellan 1965 och 1968. I "Vilket liv!" avslöjas nya detaljer om relationen – nämligen att paret hade en andra romans en tid efter separationen.

Lasse Berghagen avslöjar nya detaljerna om relationen med Lill-Babs

 Lasse Berghagen var gift med Barbro ”Lill-Babs” Svensson mellan 1965 och 1968, och tillsammans fick de dottern Malin Berghagen, 57. Efter tre år tog dock äktenskapet slut och Lill-Babs fann därefter en ny kärlek i fotbollsspelaren Kjell Kaspersen, 84, som hon fick dottern Kristin Kaspersen, 54, tillsammans med. Trots detta behöll Lasse och Lill-Babs en god relation och samarbetade yrkesmässigt vid flertalet tillfällen.

När Lill-Babs tragiskt gick bort 2018, uttryckte Lasse djup sorg och uppskattning för henne i flera medier.

– Hon var generös, varm och kärleksfull. Få underhållare har gett så mycket som hon. Hon var vår absolut största glädjespridare, sa Lasse i en intervju med SVT.

Under Lasses hyllning i "Vilket liv!", framkommer en överraskande detalj om Lasse och Lill-Babs relation. Det är dottern Malin Berghagen, som är på plats kvällen till ära för att hylla sin pappa, som avslöjar att föräldrarna nämligen hade en kortare romans efter deras initiala uppbrott. 

– Mamma kom hem och sedan hade mamma och pappa någon liten fling, berättar Malin i programmet.

– Va?! Hade ni en fling till? utbrister programledaren Renée Nyberg, 57.

–Ja, bekräftar en stolt Lasse och tillägger att det var han som slutligen avslutade deras andra fling.

Lasse Berghagens låt "Det e slut" är skriven efter deras andra uppbrott.

Barbro "Lill-Babs" Svensson och Lasse Berghagen efter vigseln i Katarina kyrka i Stockholm, december 1965.

Halloween 2023: När går man "bus eller godis"? Här är datumen att hålla koll på