• Ammiz

    Gå ner i vikt utan bantning

    Precis vad jag försöker göra nu!
    Jag har börjat träna mer (två-tre gånger i veckan helst) men äta likadant som tidigare, förutom att jag minskar ned ordentligt på sötsaker och andra onyttigheter som chips och pizza. Jag cyklar även 25*2 minuter per dag.

  • Ammiz

    ja, lite otydlig var jag men 25 minuter två gånger om dagen till och från labbet var vad jag menade

    Jag har alltid varit dålig på att äta frukt och råa grönsaker, och nu, när jag nästan slutat äta godis så har jag börjat knapra på frukt mot suget ofta flera gånger om dagen. Så en bra sak (mindre sötsaker) blir två bra saker (mindre sötsaker och mer frukt).

    Har aldrig provat inlines. Verkar jobbigt och vingligt...

  • Ammiz

    Plötsligt har det börjat kännas så roligt att träna. Dels för att jag märker skillnad, jag orkar lyfta tyngre t ex, men främst för att mitt knä, som jag har haft en del problem med och bla opererat för en meninskskada för ett år sedan, nuförtiden känns så stabilt. (Hade några månader när jag tränade dåligt (eller nja, i princip inget alls) under vintern och vips så var knäproblem tillbaka). Roligt att få skutta ordentligt och bli sådär riktigt trött, och inte hela tiden behöva hålla emot och vara försiktig. (det jobbiga är att jag verkligen för evigt måste träna för att slippa knäproblemen, det känns tungt, men jag antar att mitt hjärta kommer att tacka mig i slutändan).

    Hittills 2 kg ned

    Och jag är riktigt fascinerad över hur bra det känns att äta mer regelbundet. Nuförtiden äter jag alltid mellanmål förmiddag och eftermiddag (frukt eller grovt bröd) och låter mig aldrig bli sådär riktigt hungrig som jag alltid blev tidigare så att jag verkligen inte kunde låta bli att vid femtiden köpa en snickers eller nåt för att ens orka cykla hem.

Svar på tråden Gå ner i vikt utan bantning