Inlägg från: IochF |Visa alla inlägg
  • IochF

    Se hit alla skåningar!! Behöver råd

    Jag och min sambo kommer förmodligen flytta ner till Skåne i slutet av sommaren då min sambo har fått jobb i Köpenhamn. Därför skulle jag vilja ha lite tips och råd om var i malmöområdet det är bra att bo.

    Pendlingsavståndet till bron får gärna vara så kort som möjligt men det viktiga är att vi hamnar i ett barn och hundvänligt område. Jag får själv bestämma om jag vill bo i hus eller i lägenhet och pga av hundarna+ det är skönt med en trädgård tror jag att det är hus som är mest aktuellt.

    Sitter och tittar på hemnet nu men det är sååå svårt då jag aldirg har varit i Skåne ens att veta var det är bra att bo.

    Tacksam för hjälp!

  • Svar på tråden Se hit alla skåningar!! Behöver råd
  • IochF

    OK,
    Ja, Falsterbo och Skanör har jag tittat lite på, men skulle gärna bo så nära Malmö som möjligt så min sambo hinner se oss något i veckorna

    Priserna i Malmö går inte att jämföra med de i Sthlm där vi bor idag så det är väl inte ett stort problem....vi är vana tyvärr

    Har kollat på något som heter Höllviken. Vad sägs som det??

  • IochF

    Är det vanligt att folk pendlar till Danmark? Känns så långt men det är ju bara pga att det är ett annat land anntar jag
    Vi kommer förmodligen bo i Köpenhamn 3 månader och då ha möjlighet att på lite närmare håll kolla runt!
    Eftersom jag kommer vara hemma, from nu och minst ett år så vore det ju såå roligt om man hittade ett barnvänligt och mysigt område med andra mammor.
    Var bor ni?

  • IochF

    Tack! Va gulliga ni är allihop som välkomnar oss
    Känner mig lite vilse och känner inte en människa där nere, men det verkar vara inte vara svårt att hitta trevliga likasinnade.
    Vi får helt enkelt kolla runt lite, först måste jag nog avgöra om jag vill bo i hus eller lägenhet....

Svar på tråden Se hit alla skåningar!! Behöver råd