Inlägg från: Anonym (Hm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hm)

    Klitorisorgasm

    Anonym (Olika) skrev 2024-05-03 10:22:20 följande:
    Du har nog haft tur att du inte träffat tjejer som jag, som aldrig kommit med nån överhuvudtaget. Då skulle du nog bli väldigt förvånad och frustrerad över att dina fina trick inte leder till orgasm överhuvudtaget fastän det är skönt.

    Min nuvarande (kk) gör det otroligt skönt för mig på ett sätt som jag inte kan minnas att nästan nån gjort. Han kan slicka mig i en kvart så jag skriker av njutning, men inte kommer jag för det.

    Ja, jag vet inte vad jag ville ha sagt egentligen. Bara att det inte alltid är mannen som är fantastisk, utan det måste också vara en kvinna som har lätt för att komma.
    Jag är i motsatt situation, jag kan komma, men på vägen dit är det inte särskilt skönt - nu har jag ju ingen erfarenhet av din situation men det låter ju underbart att kunna njuta så mycket i alla fall! Om det är sådär väldigt skönt och du kan komma på egen hand kanske det är någon mental blockering?
  • Anonym (Hm)
    Anonym (Olika) skrev 2024-05-03 13:47:54 följande:
    Ja, kanske. Jag har nyligen i terapi kommit fram till att en pusselbit kanske är min tidiga pubertet. Jag var den som först kom in i puberteten, som 8-10-åring, och jag har insett att jag mentalt stängde av allt från halsen neråt, för jag tyckte jag fick en "tantkropp" fastän jag var barn. Min terapeut sade nyligen att det är vanligt bland dem som är tidiga i puberteten att "stänga av" sin kropp. Väldigt sorgligt.

    Ännu som 25-åring trodde jag den kvinnliga orgasmen var humbug. Som 28-åring fick jag min första orgasm, i duschen. Jag har aldrig kunnat komma med bara fingrarna, tycker det låter som trolleri. Behöver typ alltid dusch (ibland funkar det med vibrator, men inte alltid). Men efter 20 år med dusch är jag så jäkla less på det så jag ibland skippar att onanera.

    Har några gånger försökt med min vibrator i min kk:s sällskap, och det är skönt men jag kommer aldrig. Men försöker sakta vänja hjärnan vid att det är nån annan i rummet.

    Det är nog inte så smart för mig att läsa här inne då jag blir väldigt medveten om hur många kvinnor som faktiskt får orgasm vid sex. Inte kul med en sån insikt. Har också på sistone tänkt en del på mäns orgasm, att de tar för givet att alltid kunna nå punkten där de kan spruta i/på en annan människa. Det känns som en annan värld.

    Om det inte är särskilt skönt under sex, hur kommer det sig att du ändå kan komma?
    Jag kommer utan att det är särskilt skönt innan. Svårt att förklara, det är liksom bara som att jag känner att det är på väg, men det är inte en superstark njutningskänsla, så att just njuta av sex är något jag tyvärr inte gör.
Svar på tråden Klitorisorgasm