Inlägg från: Anonym (Elin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Elin)

    Klitorisorgasm

    Klitoris orgasm är för kort ?.

  • Anonym (Elin)

    Svar till Karin, aldrig upplevt flera klitorisorgasmer sen är den inte heller intensiv?. 

  • Anonym (Elin)
    Anonym (fdPåJakt) skrev 2024-05-02 14:37:34 följande:
    Jag tycker att det varierar väldigt mycket från tjej till tjej hur var och en vill ha det.

    Med min nuvarande så fixar hon det ibland på egen hand när hon rider mig, då hon "gnuggar" klitoris mot mig till hon får orgasm samtidigt som hon rider. Hon använder aldrig sina egna fingrar... tycker att det är mitt jobb i så fall. Glad

    Annars får jag lätt upp henne i brygga antingen med petting eller oralt. När jag använder fingrarna, blir det först försiktiga smekningar av venusberget och utanpå blygdläpparna tills man märker att hon börjar bli våt, sedan lite lättare klitorisstimulering med böta fingrar... lätt och försiktigt till att börja med och lite mer intensivt när man märker att det börjar bli väldigt skönt för henne. Till slut så för jag in ett eller två fingrar i henne och stimulerar g-punktsområdet samtidigt som jag låter den hårda delen av handflatan (precis nedanför fingrarna) fortsätta med att stimulera klitoris... då brukar det gå för henne väldigt fort.
    Använder jag mun och tunga så är det i princip samma sak, fast tungan och läpparna får sköta klitorisjobbet. Det brukar kännas som att hon kommer ännu mer intensivt när jag kör oralt på henne.

    Hon kommer även med enbart stimulans av klitoris, men det brukar ta något längre tid och hon det verkar inte bli riktigt lika intensiva och långa orgasmer som det blir när man kör både klitoris och g-punktsområdet samtidigt.

    Känns lite som ur en instruktionsbok. Drömmer Man måste ju hela tiden konstant känna av hur hon reagerar och hur det känns för henne och ta det i lagom takt i en rytm som passar beroende på hur långt hon har kommit på resan till orgasmen.
    Hon förtjänar inte att njuta 
Svar på tråden Klitorisorgasm