Inlägg från: Anonym (Elena) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Elena)

    Plastikoperation bekostad av regionen?

    Anonym (Plastikoperation) skrev 2024-04-16 02:23:30 följande:
    Plastikoperation bekostad av regionen?

    Jag har jätteproblem med särade magmuskler och skulle därför vilja göra en bukplastik, men har inte råd att själv bekosta det, så jag undrar om man kan få hjälp från regionen, vilka krav som finns i så fall, osv. Finns det nån härinne som fått plastikoperation bekostad eller iaf delvis bekostat av regionen och vad för operation gjorde du i så fall och hur gjorde du för att få bidrag till det?


    Är det pga psykiska problem så kommer dom sannerligen inte betala ett öre för din operation. Tyvärr.. Kanske om det innebär mycket lidande - rent kroppsligt. Då har du kanske åtm en chans..
    Eller om det är en blandning av kroppslig smärta och psykisk smärta så är ju det "det allra bästa" i detta fallet menar jag ju då....Även om du måste tjafsa, strida med/mot dom..Jag orkade inte fortsätta själv, men vill du verkligen så ge inte upp i första taget i varje fall!

    Jag påverkas och har ont både fysiskt o psykiskt av ett grovt "ärr" som ser ut som ett långt "slaktarärr" gjort av fumliga ynglingar på fyllan.Men det är läkare som ska ha gjort det?? Jag undrar ju ff. (från slutet av brösten och ner över naveln) sen har dom slint lite med kniven på ngr ställen över magen också 😂)
    Så fin blev jag iaf efter en operation som självaste sjukvården gjorde efter jag hade hamnat i koma..Låg i koma i någon månad så dom kunde ju inte fråga mig heller..TYVÄRR--haha..Ja jag kan inte annat än skratta åt eländet nu -3år senare..Det har tagit 2 år för mig att må bättre....
    Hade dom kunnat fråga mig så hade jag hellre dött då än att utstå allt som jag har fått utstå efter den grymma behandlingen..
    Tror nog att det var något slags människo"sy ihop-försök"..som min man sålde mig till..haha..😉

    Med det vill jag säga att jag tror inte att du TS ser så hemsk ut som du själv kanske tror.. Jag garanterar att jag ser mycket värre ut med ett stort ärr på magen..och att det egentligen är något annat (därinne) som smärtar dig kanske!?

    Men visst om du är säker på att du kommer må bättre (fysiskt o psykist) efter en operation även lite senare om det har gått 5år eller likn...Jag menar så att du inte bara vill börja med det och sen vill du göra om brösten och sen vill du fylla läpparna och sen vill du, ja du fattar.
    Om det är så..att det bara är magen..Så ge dig inte som sagt i första taget..du kan mycket väl.
    Stå på dig.. Och gör det för mig o andra också som inte orkar..haha..Jag hejar på dig!
    PS Berätta gärna i någon senare tråd hur det gick, om du vill såklart..Lycka till.
Svar på tråden Plastikoperation bekostad av regionen?