Inlägg från: Anonym (Reality check) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Reality check)

    Normalt att 15-åring håller förälder i handen?

    Hålla handen, ok. Sitta och gosa i knät är gränsande till incestuöst och om inte annat luktar det som mini-wife syndrome. Jag skulle inte ge mig in i en sådan relation. Du kan INTE ta upp detta med honom, du har krasst sett ingen rätt att ifrågasätta deras relation. Det du kan göra är att välja att gå ur relationen om du inte känner dig bekväm med detta, för du får räkna med att det kommer att fortsätta i många år framöver.

  • Anonym (Reality check)
    Anonym (Bonus) skrev 2024-04-15 15:32:15 följande:

    Nu har jag ju redan gift mig med mannen, haha. Jag antar att jag bara får titta åt ett annat håll. Men man undrar ju vad det är som saknas för att hon ska ha det behovet? Jag har alltid kramat mina föräldrar vid lämpliga tillfällen, och gör fortfarande. Men att gå runt på stan och hålla pappa i handen när jag var 15 hade inte funnits på kartan?


    Hon har inte frigjort sig helt enkelt. Han borde ha stöttat henne i detta under uppväxten. En annan möjlighet är förstås att hon är mentalt skör av någon anledning och därför klänger på honom fortfarande. Isf behöver hon terapi.
Svar på tråden Normalt att 15-åring håller förälder i handen?