Inlägg från: Anonym (men va?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (men va?)

    Konfrontera otrohet. Vad hade du gjort utifrån given info?

    Du säger att det inte varit sex involverat?

    Alltså har maken fått känslor för någon annan, och valt att avsluta nuvarande förhållandet?

    Och folk vill skrika och gorma åt honom, kalla honom för avskrädeshög?

    Varför?

    Någon skrev "Efteråt hade jag informerat varenda person vi känner, i sinom tid, om vad han haft för sig." men va? Han har ju inte haft för sig något, om inte sex förekommit? Låter som att han blivit förälskad och försökt sköta det hela relativt snyggt?

    Alltså. Man kan inte polisa över känslor, inte heller äga andra människor. Vill en person ut ur ett förhållande så står det denne fritt. 

    "there'll be no strings to bind your hand, if my love can't bind your heart" - från en hyfsat poppis 80_talslåt. You know?

    Det är upp till envar att SE TILL så ens partner har det så bra att denne inte VILL lämna.

    Så jag tycker du ska sörja över det du förlorat, och försöka göra det bästa utav ditt nya liv. Var glad över att ex-maken din iaf visat respekten att inte hoppa i säng med någon annan, liksom. 

    Men att försöka utmåla dig själv till offer, eller försöka straffa honom? Det kommer du inte må bättre av. Ta en promenad ut i skogen, och fråga sedan ditt ex ifall ni är överens om att samarbeta snyggt så barnen aldrig, aldrig kommer i kläm. Och att trots att han valt en annan väg nu, hoppas du att han respekterar det ni hade, och dig som mamma till barnen. Sedan säger du att efter de premisserna, så tror du att allt kommer bli ok!

Svar på tråden Konfrontera otrohet. Vad hade du gjort utifrån given info?