• Anonym (K)

    Konfrontera otrohet. Vad hade du gjort utifrån given info?

    Se till att barnen är ur hemmet. Sedan hade jag läst lusen av den där avskrädeshögen till människa. Skrikande hade garanterat förekommit och alla fula ord jag kunde, plus en hel del nya. Jag hade rivit upp himmel och jord och låtit det regna ner över honom. Efteråt hade jag informerat varenda person vi känner, i sinom tid, om vad han haft för sig. Nämn något så kan jag nästan garantera att jag hade gjort det. Inte heller uteslutet att jag skulle repa lacken på hans bil eller liknande destruktiva saker.

    Hell hath no fury like a woman scorned.

  • Anonym (K)
    Latable skrev 2024-04-15 00:09:39 följande:

    Låter som en bra plan. Hade du valt att köra all in direkt?
    Själv tänkte jag först lägga fram namnet och fråga om namnet låter bekant? och här själv njuta av hur ställd och stressad ex partnern. Nya lögner kommer garanterat ploppa upp vilka jag direkt kommer kunna ställa relevanta följdfrågor till.
    Tänkte mao hinna med att njuta lite av paniken mitt i det tragiska och usla beteendet.


    Precis, man börjar med lite psykologisk krigsföring, låter dem svettas en stund. Lägga fram sak efter sak och se hur de snärjer sig i sina egna lögner.
  • Anonym (K)
    Latable skrev 2024-04-15 08:23:04 följande:
    Skulle ju njuta av det faktiskt 

    Bara det inte sätter bittra spår i mig.

    Känner mig ändå kontrollerad i situationen
    Jag tror ärligt talat man blir bitter oavsett när man blir utsatt för otrohet :( Huvudsaken att du bestämmer dig för en taktik, oavsett hur den ser ut, då tror jag att du kommer att känna att DU är i kontroll här, för det är du. Inte han.
Svar på tråden Konfrontera otrohet. Vad hade du gjort utifrån given info?