Inlägg från: Anonym (?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?)

    Vaginal torrhet från helvetet

    Nu är jag iofs man men har en särbo i klimakteriet, det var såå länge sedan vi hade sex. Hon har haft problem med torrhet och sveda trots glidsalva och låååånga förspel. Fingrar och tunga funkar inte riktigt heller längre.
    Vägrat ta östrogen men börjat med det och fått "småblödningar" igen. Förstår att det känns jobbigt och obekvämt för henne så har verkligen backat undan från sex men ändå sökt närhet.
    Hon har sugit av mig, handjobb eller mellan brösten men ... känns lite som om att hon gör det för min skull. Naturligtvis skönt men , ger ju inte henne något..
    Väntar ju hellre på tillfället att kunna vara nära.

  • Anonym (?)
    Anonym (Bimbo2) skrev 2024-01-31 18:58:20 följande:

    Låter som du/ni behöver jobba stenhårt på erotiken. Om fingrar och tunga ej funkar kan ni satsa på fysiskt och mentalt vara nära varandra, tills vidare skippa resten. Låt särbon längta ordentligt efter dej. Satsa på närhetsövningar med eller utan sexleksaker och rollspel. Testat cocosolja som glidmedel i vagina och på ollon innan ni ligger? Funkar väldigt bra i glid för äldre kvinnor i menopaus. 


    Du verkar vara samma läge som en man i ett långt och vitt äktenskap utan tändvätska, typ förhatliga kompisfacket som män beklagar sej över här på FL. Där kvinnan och mannen gillar varandras sällskap och är nöjda där men med samlivet (limmet i en kvinna-man-relation) förlagt på hyllan. Åter till ruta ett alltså bara med en ny partner. Många friska och hälsosamma 80-åringar har lagom mjukt sex om de har sina hormoner justerade. Samlagen får dock hållas inom rimlig tid så de rent fysiskt inte tar på för mycket. 


    Ställa-upp-sex från särbons sida blir väl inget lustfyllt för dej i längden? Eller tycker du sådant är okej? 


    Du kanske har läst men uppenbarligen ej förstått. Eller kanske inte ens läst?
    Lägger låång tid på hennes startsträcka men backar naturligtvis om det inte känns bra. Totalt ointressant med vad man kan smörja in ollonet med om det inte känns bra för henne.
    Om det funkar för henne med röd näsa, stora skor och clownfrilla så må det ju vara upp till er. Sedan kan du ju smörja in både dig och henne med vad du vill.
    Jag försöker att respektera hennes vilja utan olika "smörjor" för att övertala henne
Svar på tråden Vaginal torrhet från helvetet