• DidoAeneis

    Få tillbaka ägglossning efter förlossning

    Okej, förmodligen ligget efter äl då. Fan vad coolt! Här har vi detaljplanerat alla ligg, och så bara händere! Gött att slippa stressa runt sånt 😂

    Okej, så kan ju bli januari då. Guuuud vad spännande och roligt! Att vi får följas åt också. Shit asså, vilken saga. Allt händer verkligen av en anledning. Grattis!!!

  • DidoAeneis

    Jaa! Nu fick vi inte ens veta hur lång din lutealfas var 😂 Tyckte väl det var lite konstigt att den gick från 8 till 12 dagar! Vad sa din partner? Chockad?

  • DidoAeneis

    Åhh njut nu bara! Så otroligt härligt! Nu får vi börja snacka symtom här snart då. Rätt lugnt för mig fortfarande. Lite illamående på morgnarna, men inte så farligt. Försökte dricka lite kaffe idag, gick ICKE. Vände sig i magen på mig av bara en liten sipp.

  • DidoAeneis

    Ja, men det är ju en nervös tid, det här. Jag försöker också bara tänka så länge det inte kommer blod är allt ok! Jag har ingen privat klinik nära, så mitt första ultraljud blir kub. Skönt du har mkt som sysselsätter dig. Samma här, jobbet och så kör jag upp med MC om två veckor!! Så jävla nervöst, kan kräkas bara av tanken på det 😂

    Oj, wow om du känner redan! Tvillingar då. Sist åt jag bara så jävla mkt lakrits, trots att man ej bör. Haha. Enda som dämpade. Med första var det värre, men då kräktes jag iaf på morgonen, sen lättade det lite. Hoppas det tonas ner ännu mer denna gång.

    Ja guuud vad jag saknar kaffemys liksom. Suck. Skittråkigt, särskilt på helgen. Men men, det kommer ju tillbaka.

  • DidoAeneis

    Alltså herregud, mina nerver pallar inte. Jag var precis på toa och gjorde nr två, och när jag torkade mig var det rätt mkt blod på papperet. Jag HAR ju känsliga slemhinnor och så, men fan... Har ju knappt några symtom heller. Känns inte bra, detta. Får avvakta och se. Suck.

  • DidoAeneis

    Magkänslan säger att det skitit sig... Kom en liten skjuts blod till. Men inga klumpar, ingen smärta. Får väl vänta några dagar och se vilket håll det går åt. Men är ju det att jag inte har några symtom, direkt. Brukar väl inte direkt ha full blown illamåemde nu (6+0), men brukar väl ändå känna lite mer? Vill jag tro. Suck. Hatar denna ovisshet.

  • DidoAeneis

    Nej, jag vet, blödningar i tidig graviditet ÄR ju vanligt. Men så vidrigt att se liksom en stor mängd blod på papperet. Och sen lite i mensskydd också. Särskilt när man inte har några symtom! Men nu är det inget mer färskt blod, bara lite brunt på papperet, typ. Hoppas så det bara var nåt som "brast" 🙏 Jag håller dig postad, om man säger så.

  • DidoAeneis

    Har typ inget illamående! Har ju känt liiiite när jag vaknat till vid 05 några månader i rad. Och kan som sagt inte dricka kaffe. Det är typ allt.

  • DidoAeneis

    Ja, brunt ska ju vara bra. Har inte kommit mer i trosskyddet och bara brunt på papperet när jag torkar, så jag räknar med att faran temporärt är över. Men det kommer att vara shakey här ett tag, känner jag 😅 Hur står det till för dig?

  • DidoAeneis

    Kom inget mer inatt, men kände mycket molande nu på morgonen. Nu gick jag på toa precis. Mycket blod. Fan.

  • DidoAeneis

    Nä, alltså allt hopp har nog lämnat mig nu ändå. Blöder liksom rejält. Fy. Fy fan. Så besviken.

  • DidoAeneis

    Alltså pragmatiker som jag är tänker jag förstås på äl-testen 😅 Fyfan, så dumt. Tror du att du kan skicka tillbaka dem nu när du inte kommer att behöva dem? 🙈

Svar på tråden Få tillbaka ägglossning efter förlossning