• DidoAeneis

    Få tillbaka ägglossning efter förlossning

    Äeeee fyfan. Pendlar verkligen här. Förmodligen är det väl inget, kanske bara nån synvilla. Varför skulle det ta så lång tid för strecken att dyka upp annars? Och de syntes ju knappt, var säkert grå. Men men, så länge mensen inte dyker upp så finns det väl hopp. Och ja, längre lutealfas!! Hoppas det bara var amningen som sabbade cykeln. Din borde ju bli jättefin nu också då! En gång om dagen är ju toppen. Men jag veeet, den där morgonamningen är svår att ta bort, särskilt eftersom det finns risk att ungen vaknar kl 06 utan den liksom. Det är vågat att inte dra fram tutten då.

    Ok, men så vi räknar den som överstökad då? Fan, jag börjar känna att det hade varit bra att tempa så man faktiskt säg att äl ägt rum (och när!). Kanske blir nåt att fundera på framöver.

    Ja, man kan ju trösta på många sätt! Hålla och vara nära. Skoja med. Ge nåt gott att äta. Beroende på ledsenhetsgrad förstås. Vår unge tar ju inte napp, så det går bort, dessvärre. Annars är ju det toppen.

    Haha superspermier. Vore kul ändå, om det var menat att bli av den här gången, när ni inte ens försöker. Gud, äre inte så det brukar vara. Blir spännande oavsett att se hur din cykel artar sig nu.

  • DidoAeneis

    Alltså det känns lite olidligt. Har hållit mig från att testa, får nästan ångest av tanken på att se ännu ett blankt test följt av nån slags svårtolkad linje. Suck. Men imorn biter jag väl i det sura äpplet om mensen inte kommer direkt. Brukar ofta få mens på morgonen. Känns oavsett sjukt att lutealfasen blev så lång! Haha. Och verkligen ingen tillstymmelse till mens, inget rosa, ingenting. Känner inga gravsymtom heller dock. Så fruktansvärt oklart.

    Jaaa, blir en spännande tid framöver vad dig beträffar också, tycker jag. Hoppas hoppas hoppas verkligen att den minskade amningen hjälper med lutealfasen. Drygt dock att äl alltid blir så sen! Men alltså jag hade ju sjukt oregelbunden cykel läääänge efter min förlossning. I stort sett ända till nästa grav 😅 Nu hoppas jag inte det blir så för dig, men jag blev gravid trots oregelbunden cykel. En äl är ju en äl, liksom.

    Skriver så fort jag vet mer imorgon. Kommer väl sova som en kratta inatt. Drömde att mensen kom inatt. Vore såååå trist om den gjorde det. Håll dig borta, mensfan!

  • DidoAeneis

    Ja, nej här går det inte så bra. Tog ett test imorse. Lika oklart som de tidigare. Negativt, men sen ett svaaagt streck. Förmodligen är det inget. Men varför kommer inte mensen? Att gå från 10 till - vadå - 15 dagars lutealfas? Känns helt osannolikt. Den kommer kanske senare idag. Eller så är det en kemisk grav och det är därför mensen dröjer. Tror jag köper ett Cb digitalt idag, så jag får det svart på vitt och kan gå vidare. Det finns ju fortfarande liiiite hopp, liksom. Men inser ju att chansen är väldigt väldigt liten. Piss.

  • DidoAeneis

    Går skit. Köpte ett digitalt för att få det bekräftat så att jag kunde släppa det. Inte gravid. Vad faaaan. Nu när lutealfasen var så lång! Och när ska mensen komma nu då?? Åhh, antingen kommer den för tidigt eller för sent. Vi vill ju inte att den ska komma alls! Nu håller jag tummarna för att din cykel den här månaden ordnar upp sig iaf. Själv får man gå och vänta. Inte som att det inte är tillräckligt med väntan som det är. Tror jag chillar lite nästa månad. Orkar inte försöka jaga det perfekta ligget. Vi kanske bara kör varannan dag, det SKA ju räcka.

  • DidoAeneis

    Har typ alltid använt såna, har funkat without fail förut. Neg varit neg, pos pos. Jaaa, jag har också funderat på om äl uteblivit! Om jag inte får mens här imorgon eller så så måste det ju typ varit så? Eller att jag fått äl senare än äl-testen visat. För man kan väl bara ha typ max 16 dagars lutealfas väl? Haha ja, ett hemmalab vore inte fel.

    Alltså gud, jag har också drömt sååå mycket nu. Drömde att jag fick världens finaste plus på stickan inatt. Haha. Tji fick jag. Försökt njuta av mina barn extra mycket idag, men 5-åringen driver mig till vansinne med sina utbrott, och så har ju jag varit deppig i mig själv, så det blev en riktig skiteftermiddag. Men men, imogon tar jag nya tag.

  • DidoAeneis

    Nu kom mensen!! Ackompanjerad av en jävla mensvärk, så börjar nästan tro att det kanske var ett befruktat ägg som försökte hänga sig kvar ändå... Aja, onödigt att spekulera allt för mycket. Skönt att cykeln börjar om!

  • DidoAeneis

    Jaa, man får se det så. Haha, det är så lustigt, första dagen som jag inser att jag inte är gravid går allt i moll och jag tänker det kommer aldrig aldrig gå. Men redan dagen efter känner jag mig typ skithoppfull! Varför skulle det inte gå nästa gång, liksom? Skumt hur kropp och hjärna fungerar.

    Jaa, att sova "borta" är nog inte så tokigt. Även om det blev lite kärvt när jag flyttade tillbaka in igen, så tror jag absolut att det underlättade att vi båda två visste att hon "klarade sig" utan tutte. Mentalt liksom. Så länge han äter bra på dagen bör det ju inte vara nåt problem egentligen. Men sen är det ju en stor trygghet. BVC pratade ju om att ersätta med nåt annat, snutte typ. Funkade inte här, men kanske funkar hos er. Mitt första barn började pilla på bröstvårtorna när jag slutade amma. Det var jävligt drygt, men i fertilitetssyfte är det kanske bättre än amning iaf 😂

  • DidoAeneis

    Jaa, det är ju väldigt skönt. Det bör gå, när kroppens hormoner är i balans igen. Känns dock som att det ska till ett mirakel för att det faktiskt ska bli barn, herregud, allt som ska klaffa.

    Jaaa, torsdag idag ju. Så äl+8 är för dig på...söndag? Hoppas hoppas verkligen att mensen håller sig borta så där till slutet av nästa vecka! Hur känns det i kroppen?

    Nä, man får nog bara ta några nätter då ungen kanske är vaken nån timme mellan 4 och 5, men efter ett kort tag vänjer han sig nog. Alltså gud, lite "hårt" låter det kanske att de ska vänja sig av med en trygghet, men jag måste säga att jag är supertacksam för att vi slutade så här "tidigt" ändå. Nätterna är sjuuuukt mkt bättre 🙏

    Själv tycker jag väl bara att tiden går fööööör långsamt. Den här väntan är trökigast, särskilt när man har mens också. Hatar mens. Börjar testa på cd13 som vanligt, hoppas äl är så regelbunden som den varit hittills. Men jag börjar ju jobba om tre veckor, försöker ändå kräma ur det sista av ledigheten. Synd inte vädret hann bli lite bättre.

  • DidoAeneis

    Och gällande tempande! Nej, jag skippar nog det. Jag tror att jag har ägglossning när jag verkar ha det, och jaa, vill snarare chilla ner 😂 Ska försöka att inte noja över att få till det perfekta ligget denna månad.

Svar på tråden Få tillbaka ägglossning efter förlossning