Inlägg från: Maac |Visa alla inlägg
  • Maac

    Hon vill att jag klipper kontakten med mitt ex

    Klart du inte ska bryta relationen med ditt ex pga din nya flickvän är svartsjuk och kontrollerande. Riktig varningsflagga, jag hade faktiskt gjort slut. Hon vill ju inte dig ditt bästa. Vad är nästa grej hon ska förbjuda liksom? Jag har sett på nära håll hur kontrollerande människor bryter ner sin partner och det är inte vackert. Var kompromisslös och sätt ner foten.

  • Maac
    Mrt31 skrev 2023-07-12 07:08:45 följande:

    Stor red flag här. Jag hade lämnat dig direkt. Herregud det är katter det handlar om. Jag hade inte heller velat vara tillsammans med någon som har en deal med sitt ex pga av några katter som inte är löst på, antar jag, ganska många år. Barn ja men katter nej. 


    Vad är problemet? Kan man inte vara kompis med sitt ex? Jag skulle aldrig acceptera om jag inte fick vara det. Sjukt kontrollerande att förbjuda vänskapsrelationer. 
  • Maac
    Ocdmänniska skrev 2023-07-12 11:47:30 följande:

    Så länge ni inte direkt umgås och det är bara med katterna så tycker jag inte att det är nått du ska bryta! Som du sa katterna är bådas ansvar och tycker ni har hittat en bra lösning så att ni båda får frihet att kunna åka bort!. Sen tycker jag inte alls som ny flickvän att man kan komma med ett sånt ultimatum! 


    Jag förstår inte varför man inte skulle umgås heller, om man är vänner. Jag här ex sen långt tillbaka, som har ny familj nu, och som jag och min partner käkar middag med ibland. Jag fattar ingenting när jag hör alla som säger att man måste klippa. Varför då? 
  • Maac
    Mortiscia80 skrev 2023-07-13 11:22:08 följande:

    Jag förstår din flickvän. Det är konstigt att ha "delad vårdnad" om husdjur. Gör slut med henne på riktigt någon gång och bestäm vem som ska ha katterna!


    Men det är ju inte normalt att kräva att ens partner klipper bort folk ur sin bekantskapskrets, inklusive ex. 
Svar på tråden Hon vill att jag klipper kontakten med mitt ex