• Nina90

    Några ruvare juni 2023?

     


    Jag är på ruvardag 4, vi genomgår IVF med embryodiagnostik (PGT) pga en genetisk sjukdom som nedärvs 50%. Jag har även endometrios och en komprimerad äggstock efter operation. Det har tagit oss ca 3 år av köer och remisser för att få komma till behandling och vi har aldrig försökt själva. 


     


    Vi fick ut 14 ägg, 10 mogna, 8 blev befruktade och 3st klarade sig till dag 5. Sen var det 2 som var friska, ett ganska normalt och bra resultat i PGT-världen tydligen :)


     


    Iallafall så är jag som sagt på dag 4 och har inte kunnat hålla mig från att testa trots att det är jättetidigt, det kom såklart tillbaka negativt både igår och idag. 


    Jag har dragningar i äggstock/livmoder men det kanske är lutinus som ger det. 


     


    Någon annan som ruvar just nu? 





  • Svar på tråden Några ruvare juni 2023?
  • Nina90
    TheC123 skrev 2023-06-19 16:19:38 följande:

    ruvardag 6 med 6 dagars blasto, känner att jag börjar bli lite knäpp av väntan/oron för negativt resultat.. 


    Jag med, ena stunden kan jag ta det med ro för att i nästa sekund bli nedslagen. 

    Men jag försöker fokusera på att vara hoppfull även om det är svårt ibland. 


    Är det din första IVF? 

  • Nina90

    Av någon anledning fungerar det inte att citera just nu. 


    mulin: gud vad kul! Grattis! 

    Jag fick också positivt idag, ett jätteslagsmål streck på vanlig sticka så jag tog ett digitalt testa tidigt och den var också positiv. kan knappt tro det. Jag har testdag 27/6


    jag har ju gjort test varje dag sen dag 3, 1 testa tidigt på dag 3 och sedan vanliga stickor. 


    TheC123: hoppet är absolut inte ute! Det finns ju en anledning till varför testdagen är 14 dagar framåt! Och du har ju också testat väldigt tidig. Jag har läst mig till att det varierar jättemycket vilken dag folk plussar på! 

    jag har haft huggsmärtor i äggstockar och livmoder, dragningar ner mot fiffi och ben sen dag 1. 
    Igår fick jag dock svagt illamående i vågor och lite yrslig, samt blev snabbt och väldigt hungrig hela tiden och hungern hålller I sig idag med. 

  • Nina90

    TheC123: Åhh, ja det är skit att behöva genomgå det här. Jag tycker du ska testa på testdagens ändå för jag håller med din sambo att loppet inte är kört men jag förstår att det känns värdelöst! Jag skickar styrkekramar ❤️ hoppas på mirakel och att det vänder! 


     

  • Nina90

    Mulin:  jag tänkte ju ?men nu måste det ju ändå vara något? men man vågade ju knappt hoppas, jag är fortfarande orolig att det ska försvinna så testar varje dag i hopp om att det ska bli ännu starkare på stickan. Känns som att man blir lite knäpp av det här  ;)

  • Nina90

    Jag håller tummarna för er! jag hade dragningar och fick yrselattackerna och korta Illamående känslor 1 dag. Dagen efter plussade jag.


    Mulin: härligt, här med! oj, redan, vad kul! I vilken vecka blir det? Jag är så nyfiken själv men de sa till mig att tidigast boka VUL till 19/7. 

Svar på tråden Några ruvare juni 2023?