Inlägg från: Anonym (Dumpster) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dumpster)

    Pojkvän ljög att han var sjuk.

    Det är bara att dumpa, det går fler tåg.

  • Anonym (Dumpster)
    Anonym (Salka) skrev 2022-09-01 21:46:42 följande:

    Jag hade gått fram och läst lusen av honom. Sen hade jag ringt en kompis och varit otröstlig. Sen hade jag förhandlat med mig själv och fortsatt vara ihop med honom. Ett år senare hade jag varit nergången av hans ständiga lögner och dubbelspel. När han satt med tv-spel på högsta volym för tionde kvällen i rad hade jag insett att jag aldrig älskat honom och gjort slut. Sen hade jag bott hos en kompis ett par dagar. Nästkommande år hade jag varit tvungen att bearbeta hans behandling av mig och funnit begreppet psykisk misshandel.
    De goda nyheterna är att inget av detta behöver hända dig, om du drar nu. Ditt lugna sätt ska du använda för att ta hand om dig själv, inte för att ursäkta ditt pucko till pojkvän.


    Precis, som jag sa, dumpa!
  • Anonym (Dumpster)
    Alessia skrev 2022-09-03 19:10:13 följande:

    Känner "pojkvännen" behovet att ljuga om en så i grunden liten grej som att han denna gång hellre ville vara med kompis och ta en öl, hur mycket mer benägen är han inte då att ta till en lögn vid  betydligt allvarligare och större överenskommelser?
    Nej, en sådan slingerbult är inget bra pojkvänsmaterial. Konfrontera honom face to face, berätta hur du ser på hur en ärlig relation ska vara och säg sedan hejdå!


    Precis, är det kärlek? Nej, bryr man sig så lite inför sin partner, då är det bara att dumpa honom. Död
Svar på tråden Pojkvän ljög att han var sjuk.