• Alvedon83

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Hej! 

    Snart 40-årig här som önskar bli gravid med barn nummer fyra. Fick ett missfall i februari. Tempar med Tempdrop och kör även äl-tester den här gången. Vill så gärna ha en bebis till😓 jag har regelbunden mens och ägglossning så hoppas jag inte är för gammal, har inga klimakteriesymptom utan känner mig som vanligt.

    Har bim 13/9, har inga höga förhoppningar den här gången då vi knappt kommer hinna ses pga konstiga jobbscheman.

  • Alvedon83
    Anonym (?Gamlingen?) skrev 2023-08-26 19:56:49 följande:

    Tyvärr så slutade min resa i v 10 med en MA där hjärtat slutar slå i v 7. Igen. Tredje MA på raken nu det här året. Och dessförinnan har jag även haft två vanliga MF, så det är femte graviditeten på raken som gått om intet nu. 


    försöker för övrigt också med en liten fyra nu. 


    Beklagar😓
  • Alvedon83
    Cocachins skrev 2023-08-28 17:33:06 följande:
    Min graf tog ett skutt upp idag vilket förvånade mig. Men en temp är ingen temp även åt det hållet. 
    Spännande 😊
  • Alvedon83

    Cd 14 och glad gubbe på äl-test idag. Vilken tur att glada gubben kom idag då vi inte kommer hinna ses förrän till helgen annars men idag är maken ledig😊

  • Alvedon83


    Ägglossningen verkar vara förbi för den här gången. Jag tycker det ser ut och kändes som om jag hade äl på cd 12 men äl-testet visade inte pos förrän cd14? Fick tyvärr inte till det då det var glad gubbe på testet så är nog väldigt liten chans den här gången.
  • Alvedon83
    Lojsan DN skrev 2023-09-08 09:55:07 följande:
    Tråkigt när man ser det där testet. Men än finns det hopp, när är bim? 
    Bim är 13/9 så än finns ju hopp, dock har jag varit skitsur idag precis som jag alltid är vid cd 24-25😐 så är nog min vanliga pms.
  • Alvedon83
    Syskonförsök skrev 2023-09-09 08:13:09 följande:
    äntligen positivt ägglossningstest här efter otålig väntan!! Tog inget inositolen eller andra tillskott denna gång utan ser vad som händer ?helt naturligt?. Ägglossning på ca cs21 då. Tur maken kommer tillbaka från jobbresa i eftermiddag 🌟 denna stegring gick från att knappt vara ett streck igår till detta idag så verkligen snabb stegring! Ingen blinkande gubbe alls denna gång!
    Åh måste vara drygt att ha så sen äl😐 men skönt att den kom nu då👍
  • Alvedon83
    Startingover skrev 2023-09-09 21:18:43 följande:

    Hej, hoppar med i denna gruppen. Är 37 år och vi hade försökt att bli gravida med vårt tredje barn i över ett år när jag i Juli upptäckte att jag äntligen var gravid. Allt gick jättebra ända fram tills vi gjorde moderkaksprov och upptäckte att barnet hade en allvarlig kromosomavvikelse och troligtvis inte hade överlevt hela graviditeten. Så i förra veckan var jag tvungen att göra abort. Då var jag i vecka 15. Jag vet att jag är mitt i sorgen över barnet som inte fick leva just nu och allt är väldigt mörkt och sorgligt. Men jag tänker redan på att börja försöka bli gravid igen. Det är nog minst 1-2 månader tills vi kan börja försöka igen, men jag hänger lite i bakgrunden här så länge och följer era resor :) 


    ❤️
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida