Inlägg från: Anonym (Fyvalinge) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fyvalinge)

    Jag vill inte ha 3 pojkar...

    Helt ärligt sådana som du borde inte få ha barn. Det är inte bara så att du med glimten i ögat skull tycka att det hade varit lite roligt att få en tjej med, utan du kallar det för otur att du får en tredje pojke. Du önskar bort ditt ofödda barn! Du totalratar dina två livs levande söner. sådana som du skulle helt ärligt inte välsignas med BARN. För det är ett barn man får när man skaffar barn, inte ett KÖN. Stackars dina barn. 

  • Anonym (Fyvalinge)
    taquine skrev 2016-02-28 17:31:29 följande:

    Jadu TS varför ska allt drabba dig? 
    Alltså seriöst med risk för avstängning spyr jag på dessa trådar som går tusen på dussinet . 
    Hur jävla svårt ska det vara att fatta att det inte är så speciellt med en flicka .


    Jag håller helt med dig. Fruktansvärt att prata om att hon drabbats av alla hemskheter och nu till och med en tredje pojke! Helt sjukt. Stackars barn. Jag fattar inte heller för det är verkligen inget mer önskvärt eller speciellt med en tjej. För mig är det helt obegripligt! Sådana som hon borde helt ärligt inte välsignas med att få barn. Hur kan man rentav önska livet ur sitt barn. Hon kallar det otur och det hon skriver som sina livs levande söner är hemskt.
  • Anonym (Fyvalinge)
    Anonym (bara en dröm) skrev 2016-03-02 10:06:33 följande:

    Ja, självklart finns det andra skillnader mellan könen än enbart fysiskt utseende mellan benen. Annars hade vi allihop varit bisexuella. En så enkel sak som heterosexualitet visar att det är skillnad på könen.


    Menar du att pga skillnader mellan man och kvinna så är det helt normalt och okej att tycka att det är otur att få tre pojkar och önska livet ur sitt ofödda barn?!!! Fy farao
Svar på tråden Jag vill inte ha 3 pojkar...