Inlägg från: TanganyikaIka |Visa alla inlägg
  • TanganyikaIka

    Jag vill inte ha 3 pojkar...

    Då är det synd om mig som har tre pojkar. Två sjuka pojkar dessutom. Var glad att du har levande barn. Alla får inte det. Ta itu med dina issues, barn är barn oavsett kön. Ibland önskar jag att folk kunde få en realitycheck och inse att livet är en gåva oavsett hur det ser ut mellan benen på ens barn. Herregud, jag skulle ge allt för att de skulle få vara friska? De är mina.. inte sitt kön. 

  • TanganyikaIka
    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-29 17:35:53 följande:

    Nu har jag läst igenom alla svar och faktiskt fått en del bra och konstruktiva svar.

    Igår hade jag en dålig dag. Min man åkte iväg med barnen och jag var ensam hemma och då kom allatankar. Som en del har sagt så är man inte alltid rationell när man är ledsen eller arg. Och då säger man saker man inte menar. Men man kanske har svårt att förstå det om man aldrig haft motgångar. Det finns mycket som får mig att se rött, tex gravida som röker men jag skulle aldrig hoppa på nån på det sättet jag har fått påhopp.

    Undra även hur fl sköter vissa grejer. Jag fick ett påhopp där någon kallade mig för öknamn. Jag påpekade att det var mobbning. Det var mitt inlägg som blev raderat och jag fick en varning för jag måste tänka på vad jag skriver. Så det är ok att kalla någon för öknamn men inte påpeka att det är mobbning.

    Och ni som säger att mina barn fattar då tror jag inte det. När jag var gravid sist Så hade jag jättebra kontakt med min bm och vi pratade mycket om det här och jag gick även hos en psykolog. Min son var med flera ggr hos bm och 1 gång hos psykologen. Båda sa samma sak att min son tyr sig till mig och att vi har en jättebra relation. Mina känslor syns inte utåt.


    Barn fattar, de har bara inte ord att sätta på det de känner. Vuxna tror de kan skydda barnen från svårigheter men barn känner med hela sig. De är känslomässiga små tentakler och antenner som suger in allt från lukter till rörelser och uteblivna blickar etc. Så säg inte tvärsäkert att dina barn inte ser och inte känner för det, ärligt talat, vet du inte. Krasst ja. Men sant. När de blir stora kan du fråga dem om de kände att du inte ville ha dem. Nu? Nu kan du inte veta. 
Svar på tråden Jag vill inte ha 3 pojkar...