• Kirenaj68

    Jag vill inte ha 3 pojkar...

    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-28 17:17:59 följande:

    Jag är gravid med pojke nr 3. Jag vet att jag kommer få så mycket skit nu men jag vill ha en flicka.

    Nästan alla tjejer vill ha en tjej och det är så himla orättvist att jag aldrig kommer få en tjej. Det ligger så himla mycket mer bakom än vanlig önskan om en tjej. Jag växte upp med en ensamstående mamma. Jag har ingen pappa el syskon. Den enda släktingen jag har haft är min mormor. Både min mamma och min mormor är döda nu. För 10 år sedan började jag och min man försöka få barn och självklart med min tur så kunde vi inte få barn naturligt. Första pojken föddes efter första ivf försöket. Vi fick ett ägg till frysen som vi satte in några år senare som misslyckades. Vi gjorde en till ivf som funkade och vi fick vår andra son och vi fick ett ägg till frysen. Vi skulle eg inte ha fler barn men min längtan efter en tjej blev för stor så vi satte in det sista ägget och även det funkade. För några veckor sedan fick vi reda på att det är en till kille. Jag trodde verkligen inte att jag kunde ha mer otur än vad jag redan haft. Det är 4 % som växer upp utan pappa, 6 % som inte har några syskon, 10 % som inte kan få barn och 14% som får 3 pojkar. Varför ska allt drabba mig. Jag kan inte relatera till mina pojkar för jag har aldrigt haft någon av det motsatta könet i mitt liv. Jag har inget gemensamt med de. De är sjukt pojkiga och jag har alltid varit väldigt tjejig. Hade jag vetat detta så hade jag aldrig skaffat några barn över huvudtaget.


    Efter att ha läst din trådstart och dina inlägg därefter undrar jag om det var betong i din sandlåda när du var liten.........
  • Kirenaj68
    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-29 20:48:08 följande:
    Fast det är ju skillnad. Jag såg att jag hade det annorlunda. Alla andra hade syskon och 2 föräldrar.
    Bäste TS. Jag har ett råd och det i all välmening: Sök hjälp av ett proffs. Din argumentation emellanåt samt att din önskan om en dotter verkar överskugga allt det fantastiska du har i ditt liv får mig att tro att detta kan du inte komma över på egen hand och den hjälpen bör du söka nu. Helst igår. Då kanske du hinner komma in i en annan sinnesstämning innan lillknatten kommer och du kan njuta av dina tre gudagåvor fullt ut.
Svar på tråden Jag vill inte ha 3 pojkar...