• Ego Lovers

    Jag vill inte ha 3 pojkar...

    Du ska vara tacksam som fått tre underbara söner som du har chansen att fostra till tre underbara omtänksamma unga män som i framtiden kommer värna om den kvinna de hittar i framtiden och vill leva och tar ansvar för de barn de sätter till världen. Det är ditt ansvar att guida dom i livet och visar du dom att kvinnor hatar män kommer de växa upp med ett kvinnoförakt som deras mor skapat hos dom. Det är du som väljer hur du vill forma dina söner, de barn du satt till världen och har skyldighet att guida. Eller så blir du lika kass som din odåga till far som sket i sin dotter som satte så djupa sår i henne att hon inte kan se vitsen med sina söner.

  • Ego Lovers
    Pkb skrev 2016-02-29 05:42:12 följande:

    Min kompis har 5 pojkar, hon önskade sig en flicka någon gång men fick ingen.


    Man kan fortsätta försöka
  • Ego Lovers
    Anonym (Öh) skrev 2016-02-29 21:35:44 följande:
    Nej mamma och döttrar har massor av saker gemensamt förutom snippa och mens. Men snippa och mens är det enda de inte har gemensamt med söner? Ser du skillnaden?
    Barn är lika ja, både pojkar och flickor, de upptäcker världen, lär sig saker och känner stolthet och glädje när de klarar av något nytt, de känner oro för obekanta miljöer och lär sig hantera det på samma sätt. Spänning inför skolstart, ångest inför vuxenlivet eller vad det än kan vara som barnet går igenom. Som förälder har du precis samma möjlighet att dela deras upplevelser och känslor oavsett vilket kön barnet har.
    Nej mammor och döttrar har inte mer gemensamt än vad man skapar sig med en kompis faktiskt. Tänk den som får en tös som älskar hockey och mamman önskade sig en docksöt liten prinsessa sOm hon kan prata smink och mode med. Allt sitter i personligheten inte i könet.
  • Ego Lovers
    Anonym (Okok) skrev 2016-02-29 23:06:23 följande:
    Nej chansen är inte obefintlig bara för att ni har pengar och bor i ett fint område och i en bra skola. Faktiskt!
    Den är betydligt större om man bor i ett välbärgat område tex skattebrott i framtiden
  • Ego Lovers
    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-03-01 08:10:04 följande:
    Jo så är det. Det är jobbigt att höra kommentarer. Både kompisar och arbetskamrater som säger att det är så mycket bättre med tjej. Eller svärmor som sa till min stora son vilken tur att åtminstone din faster fick en dotter.hon har även sagt till mig att vuxna söner skiter i sina mammor och att mina söner kommer skita i mig. Min man orkar inte ens med henne.
    Din svärmor känner sig själv bäst därför tror hon att dina söner kommer få det likadant som hennes son eftersom hon inte kunde ge honom den kärlek han förtjänade som barn får hon igen det hon gav honom som barn nu när han är vuxen. Och hon misshandlar er son psykiskt av att prata så med honom. Hon bör inte träffa honom om länge hon snackar negativt om pojkar. Nästa gång kanske du ska säga till svärmor att så som man sår får man skörda och ha henne som skräckexempel hur du inte ska göra med dina söner än att önska en dotter och sedan bli som henne
Svar på tråden Jag vill inte ha 3 pojkar...