Inlägg från: Drottningen70 |Visa alla inlägg
  • Drottningen70

    Jag vill inte ha 3 pojkar...

    Vad är det för funktion du tänker att barnets snippa skulle fylla i ditt liv?

  • Drottningen70

    ... Och om du inte kan relatera till dina barn som de små MÄNNISKOR som de är så mår de givetvis inte alls bra oavsett hur mycket du försöker övertyga dig själv. Att tro att barn inte skulle märka att mamma önskar att hon aldrig fått dem är obegripligt naivt.

  • Drottningen70
    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-28 19:15:49 följande:

    jag vet och jag borde vara tacksam.


    Återigen, vad ÄR det för särskilt som du tänker att du ska kunna göra med en dotter som du inte kan göra med söner? Jämföra snippor med varandra ....
  • Drottningen70
    Flickanx2 skrev 2016-02-28 19:40:29 följande:

    Ojoj, det här är ett så känsligt ämne. Jag kan förstå att det väcker starka känslor för många som läser men jag kan faktiskt tycka lite synd om TS. Inte för att hon har tre pojkar (snart), utan för att hon verkar ha fastnat i ett tänk som inte är riktigt friskt. Jag förstår att det finns många som säkerligen skulle ha velat ha både typ en flicka och en pojke men det är långt ifrån alla som får det. Vad jag däremot tror, är att det finns ett stort mörkertal av människor som inte vågar erkänna att de velat ha det. Det är som om det är förbjudet att säga, och då menar jag givetvis inte att de skulle tycka sämre om de barn de har. Jag tror inte det handlar om det faktiskt, utan mer om att man sett en bild av hur det "ska" se ut och sedan överrenstämmer inte den med verkligheten ibland.

    Jag tycker inte vi ska vara för hårda och döma ut TS så hårt, för jag tror visst att hon älskar sina barn lika mycket även om de är gossar. Det som det handlar om är att hon skulle ha önskat sig en liten tös också och nu blev det inte så. Jag vet att du TS kommer att komma över denna önskan en dag, om du nu inte råkar få en liten flicka i framtiden. För tiden läker alla sår, så är det faktiskt. Mitt råd är att inte ta åt dig av dumma kommentarer men lyssna på att du ska vara lycklig över de barn du har, vilket jag är övertygad om att du redan är.


    Då missade du inlägge där blådåren skriver att om hon på förhand vetat att det bara skulle bli killar hade hon hellre inte skaffat några barn alls.....
  • Drottningen70
    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-28 20:25:08 följande:

    Nej. De märker inte det. När de är äldre och fattar mer så har jag förhoppningsvis kommit över det.


    Det är djupt oroväckande att du förstår så lite om vad små barn uppfattar.....
  • Drottningen70
    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-28 20:22:32 följande:

    Tack för ditt svar. Ja det kommer ta mig många år att komma över detta. Jag vill vara tacksam För de barnen jag har och jag älskar de men vetskapen att jag aldrig kommer få en dotter gör ont. Men som du säger så kommer det vända.


    Nejdu. Såhär kraftigt dysfunktionella tankar är inget som går över av sig självt. Du behöver professionell hjälp NU. De där "många åren" som du talar om är extremt viktiga år för dina barns grunläggande utveckling som aldrig går att ta igen. De ska inte behöva växa upp med nån diffus magkänsla av att vara besvikelser.

    Om du menar det du säget att du älskar dina barn har du en skyldighet att söka hjälp.
Svar på tråden Jag vill inte ha 3 pojkar...