• BioBonus

    Vilja ta över mammans plats?

    Jag har heller aldrig varit intresserad av att utmanövrera mamman eller ta hennes plats som mamma till bonus. Jag är nöjd med den roll jag har fått i hennes liv. En roll som passar oss alla i familjen bra.


    Det är klart livet hade varit lättare om alla barnen bodde heltid hos oss, och man inte hela tiden behövde anpassa sig efter två föräldrar till, men det är ju ett pris man får betala när man skiljer sig, eller blir tillsammans med en man/kvinna som har barn innan med en närvarande förälder. Och visst har det varit extremt påfrestande med alla konflikter som varit genom åren, men det har vi ju fått lösa utan att det gått ut över barnen, de ska alltid tro att de har världens bästa mamma/pappa även om vi inte alltid kommer överens.

  • BioBonus
    Anonym (NEJ!) skrev 2016-02-29 11:18:46 följande:
    Det ä inte så många som svarat i denna tråd, olika personer vill säja. men dra det i sin % så blir det en del. Det är INTE ovanligt så inget jag tolkar in alls ;) du som inte vill inse och acceptera fakta, det förekommer.  Jag skrev ovan om inspelningen jag hörde nu på morgonen, fall 3 i bara denna tråden.
    8 procent.
  • BioBonus
    Brumma skrev 2016-02-25 20:23:16 följande:

    Så, bonusmammor, har ni någon önskan om att ta över mammans plats?


    Kan vi låta den här tråden få behålla sin ursprungsfråga? Så Anonym(NEJ) till exempel - vill du som bonusmamma ta över mammans plats, och i så fall varför?
  • BioBonus
    Anonym (Hoppas) skrev 2016-02-29 19:57:12 följande:

    Jag måste ju ochså få bestämma i mitt hem.Jag tar mitt ansvar som bra bonusmamma,är ju närstående med barnen nu och dom gillar mig såklart.


    Räcker inte det? Varför en önskan att utmanövrera mamman?
Svar på tråden Vilja ta över mammans plats?