• skattenmust

    Vilja ta över mammans plats?

    Anonym (båda) skrev 2016-02-29 11:21:53 följande:
    Fast... Alltså, jag tror inte heller att det är så himla vanligt att man helt vill utmanövrera mamman. Men samtidigt är det ju en perspektivfråga. Skulle man fråga mitt barns bonusmamma skulle hon aldrig (ens anonymt, och säkert inte ens inför sig själv) säga att hon vill strypa mitt barns kontakt med mig. Men meddelanden hon skickar till mig, saker hon säger till mitt barn och till mig, saker hon lägger upp på sociala medier talar ett annat språk. Hon har inga egna barn, och det är jättetydligt hur mycket hon önskar att jag inte fanns - att mitt ex inte hade någon historia och att mitt barn vore hennes.
    Detta är jag med om på samma sätt som du berättar. Jag har 2 barn med en man sedan tidigare och pappans nya sambo gör allt för att få folk att tro att hon är deras mamma på ett sätt som att jag inte skulle finnas alls. Mitt stora barn valde med det att inte ha kontakt med sin pappa överhuvudtaget ett helt eget val. Min minsta är väldigt tveksam till pappans sambo då hon ber barnet att kalla henne för mamma. Hon lägger upp bilder på facebook och andra sidor med bilder på henne och min minsta med texten-mitt underbara barn.
    Hon talar ofta om för mina barn att jag är dålig och att hon är en bättre mamma. från början så kände jag mig hotad av det men insåg att hon kan aldrig ta min plats hur mycket hon än försöker och tro mig det gör hon. Mitt stora barn valde tom bort sin pappa på grund av detta. Saken är denna att hon skadar mina barn med sitt beteende. När jag ringde för att prata med barnen så kunde hon svara- barnen vill inte prata med dig dom vill faktiskt inte ha någon kontakt med dig alls. Vilket självklart inte är sant.
Svar på tråden Vilja ta över mammans plats?