• Anonym (A)

    Vilja ta över mammans plats?

    Absolut inte! Har inga egna barn och noll intresse att leka morsa åt sambons unge. Har inget intresse av att vara nån extravuxen som alltid ska stå i givakt och vänta på att tillfredsställa ungens behov heller. Vi har en god relation och samarbetar bra eftersom ungen vet att jag varken är betjänt eller slagpåse.

  • Anonym (A)
    Anonym (NEJ!) skrev 2016-02-29 11:01:19 följande:

    Sedär Brumma, du startade en tråd med detta ämne och svaren är varierande. Jag gick nu imorse igenom lite material med bla en inspelning av en pappa där han påtalar tydligt att den nya sambon inte tycker om att barnet har kontakt med sin mamma och stryper därav all kontakt mellan biomamma och barn via telefon, osv under tiden barnet är hemma hos sin pappa, jag citerar hans ord " Min flickvän gillar inte att ****** har kontakt med sin mamma och hon mår inte bra av det, hon sköter även mailkontakten med mamman så att jag inte ska ha kontakt med henne, vilket jag tycker är okey så länge min flickvän mår bra"  Vidare talar han om att han kommer minimera all kontakt mellan bio mamman och barnet för att detta är något som sambon önskar.

    Vi ser ju flera svar här inne som kan jämföras med vad jag skrev i den andra tråden.


    Oj, du är inte så försiktig med ditt material, har du fått din informants godlännande att citera honom här? Om inte bryter du ju mot forskningsrådets etiska principer. Inte så klokt kanske.:0)
Svar på tråden Vilja ta över mammans plats?