Inlägg från: Anonym (båda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (båda)

    Vilja ta över mammans plats?

    Jag önskar ibland att bonusbarnets mamma inte fanns, att bonus hade bott hos oss på heltid - men jag vet ju att det bästa för bonus är att ha sin mamma i sitt liv, trots att situationen är som den är. Och jag är noga gentemot bonusbarnet att hon har sin mamma, att jag är just bonusmamma, en viktig vuxen.

    Mitt eget barns bonusmamma önskar samma sak, att hon hade kunnat radera mig ur mitt barns liv. Med den skillnaden att hon inte riktigt håller tyst om det, inte inför mig och inte inför mitt barn. Nu föredrar jag ju det framför att hon skulle vara dum mot mitt barn och inte vilja att hon var där alls, men visst gör det ont att se hennes försök att låtsas som att hon, mitt ex och hans och mitt barn är den perfekta kärnfamiljen.

  • Anonym (båda)
    Brumma skrev 2016-02-29 11:14:36 följande:
    Två personer - TVÅ - har i den här tråden skrivit att de vill umanövrera mamman och ta hennes plats. Det är inte många och det gör det inte vanligt.
    Fast... Alltså, jag tror inte heller att det är så himla vanligt att man helt vill utmanövrera mamman. Men samtidigt är det ju en perspektivfråga. Skulle man fråga mitt barns bonusmamma skulle hon aldrig (ens anonymt, och säkert inte ens inför sig själv) säga att hon vill strypa mitt barns kontakt med mig. Men meddelanden hon skickar till mig, saker hon säger till mitt barn och till mig, saker hon lägger upp på sociala medier talar ett annat språk. Hon har inga egna barn, och det är jättetydligt hur mycket hon önskar att jag inte fanns - att mitt ex inte hade någon historia och att mitt barn vore hennes.
Svar på tråden Vilja ta över mammans plats?