Inlägg från: Anonym (bonus är bra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bonus är bra)

    Vilja ta över mammans plats?

    Nu är det inte jag som är bonusmamma men jag vill gärna skriva något positivt om bonusmammor eftersom det är den upplevelse jag har.

    Min sons bonusmamma verkar uppriktigt tycka väldigt mycket om min son och jag vet ocks
    å att min son tycker om henne. Bonusmamman har aldrig lagt sig i beslut som rör sonen utan överlåter det helt på pappan och mig. Däremot deltar hon aktivt i sonens liv på andra sätt. Hon har själv en son sedan tidigare och kan spontant fråga mig om hon får ta med min son (tillsammans med hennes) på diverse aktiviteter.

    Jag är supertacksam och glad för att sonen och bonusmamman tycker om varandra och för att hon har blivit en naturlig del av hans liv. Hon har aldrig n
    ågonsin försökt överta min roll men är helt enkelt bara en ytterligare person som värnar om och ger min son omtanke och kärlek i vardagen Glad

  • Anonym (bonus är bra)
    Anonym (Louise) skrev 2016-02-26 14:05:55 följande:

    Jag kan väl erkänna att jag känner så och att jag har arbetat hårt på att utmanövrera ungarnas mamma. Det är mest för att jag tycker att jag är bättre än henne på egentligen allt, men det är också för att kontakten mellan henne och min sambo stör mig. Eller störde mig, numera är det inget problem eftersom dom inte har nästan nån kontakt längre alls och den dom har har jag full insyn i. 


    Är du på riktigt eller är det bara för att det är fredag?
  • Anonym (bonus är bra)
    Anonym (Louise) skrev 2016-02-26 15:21:39 följande:
    Det är inget jag brukar prata öppet om med vem som helst, men så här i skydd av anonymitet och eftersom det efterfrågades så tyckte jag att jag kunde svara ärligt på frågan som ställdes. 
    sextiotalist skrev 2016-02-26 14:14:00 följande:
    Du kanske ska arbeta med din självkänsla. För att manövrera ut barnets förälder är lågt och att inte kunna låta föräldrarna ha kontakt är lika lågt.
    Man behöver inte vara bättre än någon annan, det räcker man är tillräckligt bra,
    Jag upplever inte själv att det är något som helst fel på min självkänsla. Däremot kanske det inte är så vanligt att aktivt se till att livet blir som man vill ha det, så som jag gör. Men jag tror inte att det är direkt ovanligt heller. 
    Usch! Blev helt plötsligt mållös. Hoppas karma gör sitt
Svar på tråden Vilja ta över mammans plats?