• Sally Cinnamon

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Och JOLI, kramar till dig. Jag gick upp 22 kg med första barnet. Åt normalt och rörde på mig hyfsat. Men alla kilona rann av snabbt med amningen. Tror det också var mkt vätska. Svettades som en galning de första månaderna med bebisen trots att det var mitt i vintern :)

  • Sally Cinnamon

    Kände ev lite pirr tidigare, men 17+1 kom tydliga puffar. Har moderkakan delvis i framväggen. Men detta är ju andra barnet så det är vanligt att det känns mkt tidigare än för förstföderskor. Minns tyvärr inte när jag kände det första grav.

  • Sally Cinnamon
    Amie77 skrev 2016-06-15 22:10:35 följande:

    Innan vi sätter listan i trådstarten så funderar jag kring vem som försvann från tråden pga att det inte gick bra? Det var väl ett par stycken. Kommer inte riktigt ihåg vem, men om hon är i listan vill hon nog plockas bort...


    Vi kan ju göra en egen listtråd också så är det bara att uppdatera när det händer grejer. Och lägga länken i trådstarten.
  • Sally Cinnamon

    Finns mer eller mindre nyttiga nagellacker. Jag har målat naglarna men ute på balkongen så kändes knappt doften alls. Fixar äv håret men gör då slingor med hätta så att inte själva färgen/blekningen kommer i kontakt med huden. Sminkar som vanligt (dagligen). Tror det ska mycket till innan det påverkar, men man gör som man själv känner sig trygg med.

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016