• Sally Cinnamon

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Också enormt trött, illamående, hemma med sjuk tvååring och måste jobba kväll, hu!
    Hörni, är det äggplock eller transfer som är 2+0? Gyn tyckte transfer och det stämde ju bra med embryostorleken, men jag hade för mig att man brukar säga äp. Hur räknar ni?

  • Sally Cinnamon

    Är det farligt med feber tidigt i graviditeten? Är det sämre eller bättre att ta alvedon mot att bara låta febern vara? V 7+4 dårå.

  • Sally Cinnamon
    Filli89 skrev 2016-03-15 19:00:23 följande:

    Hej tjejer hur mår ni?

    Har världens illamående så fort ja reser mig allt stinker från mil och spyr av varenda lukt känns d som inklusive min man, mina schampon o dusch krämer e värst. Tror ja måste köpa parfymfritt. O på de är ja sjuk o har världens feber, usch hur ska detta sluta. Man känner sig så otacksam då man bara klagar på exakt allt. "Vill ha symptom" "vill inte ha symptom " typ.


    Usch vad hemskt, klart du får klaga! Det vore ju härligare med symtom som hy med gravidlyster eller fantastisk sexlust ;)
  • Sally Cinnamon
    Amie77 skrev 2016-03-19 12:03:17 följande:

    Fast jag tror snarare det kan bli mer oro. Före 7+0 rekommenderas väl inte att göra VUL för man kanske inte ser hjärtslag? Har fått för mig att det är så...


    Typiskt, det är kanske där nånstans gränsen går ja. Jobbigt läge, hoppas det dyker upp ett ömt bröst eller lite kräks snart <3
  • Sally Cinnamon

    Jobbigt att må så illa och ha så ont. Hoppas BM har nån idé om lindring.
    Varför inte nässpray? På Apoteket (och i bipacksedeln till sprayen) sa de att det är ok.

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016