• Soffan83

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Libra1 skrev 2016-03-13 16:31:51 följande:

    Grattis! Vad roligt att du lyckades till slut. :)

    Jag blev också överstimulerad och är ännu. Men det beror nog på hur mycket man blev det. Jag har mått väldigt dåligt och gör lite ännu. Är i vecka 8.


    Hej! Grattis och välkommen ! 7:de insättningen! Wow vilken resa... Min oro la sig efter vul :)
  • Soffan83
    Sally Cinnamon skrev 2016-03-14 13:59:18 följande:

    Hurra! Bultande hjärta och 11 mm skumt litet spöke på ca 7+1. 7+3 trodde jag men gyn räknade annorlunda. Whatever!! Pyret finns och lever!! <3


    Men åh vad roligt :))) grattis! Kram
  • Soffan83
    AnnaGus79 skrev 2016-03-14 14:10:44 följande:

    Hej hej

    Hoppar in här om det är ok?

    Efter 5 insättningar och 2 år har vi äntligen plussat!

    Har varit så himla orolig så tjatade till mig ett Vul förra veckan och fick se lite hjärtflimmer, ska tbx på onsdag då jag kommer vara i vecka 6+5 och hoppas få se ett ordentligt hjärtslag då :)

    Är beräknad till 3/11 men har redan bestämt mig för snitt så då blir det väl tidigare??

    Skönt iallafall att läsa igenom tråden och se att jag inte är ensam om att vara extremt nojjig att något ska gå tokigt


    Grattis och välkommen!
  • Soffan83
    Kajo skrev 2016-03-14 19:50:33 följande:

    Idag va jag på kliniken och blev tömd på lite vätska pga överstimulering. Blev även sjukskriven i två veckor. Hon kunde inte se något än på vul avseende graviditeten, vilket jag va inställd på men ändå lite besviken. Men jag är ju bara i 4+3 idag. Ska dit på torsdag igen (4+6) tror ni man kan se något då? Usch vax nojig man är. Man vill bara se något!!


    Vi gjorde tidigt vul vecka 5+6 då syntes knappt något mer än hinnsäck. Läkaren sa att hon såg vad hon ANTOG var en gulsäck och ett 3 mm embryo, men det var så suddigt så hon kunde inte säga mer eller utgången. Hon undrade oxå varför dom gett mig så tidig tid... Jag fick det för dom ville se så den låg rätt då jag haft mkt flera blödningar. I vecka 7+6 gjorde vi nästa vul då var bebisen 16.9 mm och hjärtat slog ;)
  • Soffan83
    Luniz skrev 2016-03-14 19:45:26 följande:

    Hej!

    Hoppar in här från en annan tråd, då jag fått plus på stickan! :) Grattis till alla er andra också!

    Är i v 7+3 idag och var idag även på mitt första VUL. Man såg ett tickande hjärta, och de tyckte att allt såg bra ut, förutom att det låg ca 1 vecka efter storleksmässigt. Har ni någon erfarenhet av detta? Hur stort har era foster varit vid VUL? Vårat foster låg i kanten på hinnsäcken, så hon kunde inte få till någon riktigt bra bild för att mäta. Den mätningen hon gjorde fick hon till ca 6,5 mm. Glömde fråga hur stort det borde vara, men någonstans runt 1 cm kanske?

    Ska på nytt VUL nästa vecka. Glädjen i att se ett tickande hjärta är helt bortblåst. Nu känner jag bara oro och hopplöshet. Känns som att detta kommer att sluta i ett MF :/


    Grattis till plusset! Och till hjärtat! De kan ha mätt fel, om en vecka så ska det ha hänt en hel del. Den växer 1 mm om dagen nu ;)
  • Soffan83
    Kajo skrev 2016-03-15 06:44:03 följande:

    Måste ha varit lite jobbigt att inte få se så mkt då. Men fantastiskt att få se sen i vecka 8 då?! Jag ska försöka ha lite is i magen till den 4/4. Hur stod du ut?


    Det var hemskt! Jag mådde jätte dåligt, men försökte tänka positivt... Dom hade ju sagt på RMC redan när vi fick tiden att det inte var säkert att vi såg något så tidigt. Men besvikelsen blev ändå stor. Jag gick ändå och hoppades på att vi skulle nåt. Ja det var helt magiskt att få se att den fanns och levde. Nu känner jag mig bara glad :) även om jag självklart springer och kollar så fort jag tycker att det blir blött där nere. Men jag vågar njuta nu. Men vad lättretlig jag känner att jag är. Började typ bråka med sambon igår för småsaker... Det känns lite tråkigt. Drömt massa skumma drömmar inatt med.

    Försök ha is i magen! Du var ju där vääldigt tidigt!
  • Soffan83
    Filli89 skrev 2016-03-15 19:00:23 följande:

    Hej tjejer hur mår ni?

    Har världens illamående så fort ja reser mig allt stinker från mil och spyr av varenda lukt känns d som inklusive min man, mina schampon o dusch krämer e värst. Tror ja måste köpa parfymfritt. O på de är ja sjuk o har världens feber, usch hur ska detta sluta. Man känner sig så otacksam då man bara klagar på exakt allt. "Vill ha symptom" "vill inte ha symptom " typ.


    Känner mig osocial och blir superlätt irriterad här hemma på de andra. Skulle bara vilja vara själv och sova typ... Börjar lätta med illamåendet iaf ;)
  • Soffan83
    CvL2015 skrev 2016-03-16 20:29:10 följande:

    Hej vänner!

    Nu var det längesen jag hängde med. Stort grattis till alla nya grattis - så roligt att vi växer i gruppen och fler drömmar faller in

    Med mig har det hänt saker...

    I fredags fick jag åka in akut till sjukhuset pga smärtor i höger sida. De fick operera mig pga misstänkt äggstockstorsion (vridning). Det gjorde sjukt ont! Nu är jag sjukskriven denna vecka för återhämtning. Visar sig att jag ät kraftigt överstimulerad.

    Mitt i allt kaos fick vi andra nyheter. Vi väntar tvillingar!

    Idag har vi varit på uppföljning på kliniken och sett två starka hjärtan slå. Känns helt overkligt och fantastiskt. Nu väntar KUB test och inskrivning på MVC om ca en månad.


    Jobbigt med operationen och skönt att det gick bra!!! Och ett bubbelt grattis till tvillingar <3 så häftigt! Satte dom in två eller är det enäggstvillingar? Vilken vecka är ni i?
  • Soffan83

    God morgon! Hoppas ni blir lugna på era ultraljud! Jag har inte heller så mkt symptom just nu. Men är inte orolig, jag är vecka 9+1 alltså 10. Igår blev vi inskrivna på mvc. Vi kommer nog inte göra kub. Vi tackade nej till förSta ul i vecka 12 då vi redan gjort 2 st. Men vi kommer göra ul i vecka 18 då dom kollar organen på bebis. Kram på er och ha en bra dag! Lycka till på vul idag!

  • Soffan83
    jewel skrev 2016-03-18 07:13:06 följande:

    Jag är v 9+4 idag så vi är nära varann. Då är det nog normalt med minskade symptom. Måste bara fråga, är din mage svullen? Jag ser definitivt gravid ut men magen är mjuk så det är väl mest svullet, ingen riktig bebismage. Kanske är för att det är andra barnet...


    Ja då är vi nära :) bag är svullen i magen, diafragman är jag svullen ifrån. Kan va andra barnet...
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016