Inlägg från: Anonym (gravid...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gravid...)

    Är gravid och pappan är min fd kk.

    Det senaste har jag haft regelbundet sex med en lite äldre kille mitt fd kk. Hela veckan har jag känt mig konstig och min mens har inte kommit. Gjorde ett gravtest i morse och det visade att jag var gravid. Jag har gått på p-piller och tagit dom som jag ska. 

    Nu är jag helt chockad och vill verkligen inte göra abort :( har gråtit hela dagen idag.

    Borde jag berätta för han? Hur isåfall? Vi ses ju inte längre :/ 

  • Svar på tråden Är gravid och pappan är min fd kk.
  • Anonym (gravid...)
    Anonym (svårt) skrev 2013-06-09 00:18:27 följande:
    Berätta om du vill. Pappan och barnet har rätt att veta, men å andra sidan blir det kanske massa trassel med delad vårdnad, umgängesrätt mm. Hur bra kommer du överens med denna kille? Hur gärna vill du ha honom i resten av ditt liv? En variant är ju att inte säga något, dvs säga att du inte vet vem som är pappan. När barnet blir äldre kan du ju berätta om du vill, med risk att få väldigt arg och sårad pappa.
    Jag skulle säga att du får fundera på hur väl du kan samarbeta med denna person angående ert barn.
    Tack för ditt svar! Vi kom jätte bra överens när vi var kk. Nu pratar vi inte längre. Jag vet inte riktigt, men  känns så dumt att inte säga något till han. 

     
  • Anonym (gravid...)

    Men jag vet inte hur jag ska säga det. Ska jag säga det i verkligheten eller ska jag skriva det? HUR SKA JAG GÖRA!? :(

  • Anonym (gravid...)
    Anonym (svårt) skrev 2013-06-09 13:34:38 följande:
    Det bästa är väl att säga att ni måste träffas för att prata. Då får du se hans omedelbara reaktion och ni kan sedan gå åt var sitt håll ett tag och prata mer när det behövs. Om du ringer och säger att ni behöver träffas kan det hända att han förstår vad du vill prata om, då får han mental tid att förbereda sig.
    Problemet är att hans vän frågade hur det var mellan oss igår. Då hade han sagt att vi inte träffas längre och att han inte är intresserad av mig. Han hade visst hittat en ny också. 

    Han har fortfarande inte sagt något om detta till mig. Egentligen bryr jag mig inte. Bara det att jag har hans barn i magen.

    Jag vet inte, vi har aldrig ringt varandra utan vi har bara smsat/skrivit på facebook.

    Allt känns så förbannat piss.  
  • Anonym (gravid...)

    Smsade han nydligen och det ända han vill är att jag ska göra abort och att jag ska ringa och boka tid. 

  • Anonym (gravid...)

    Han är otroligt stöttande, och jag tror han skulle finnas med även om jag behöll. Han vill vara där för mig. Han vill lixom inte smita som han sa. Men han önskade att jag gjorde abort. Eftersom vi båda är unga och har en hel framtid framför oss. 

Svar på tråden Är gravid och pappan är min fd kk.