• VillHaBebis2011

    Vilka gravid symptom hade ni innan BIM???

    Hej jag undrar vilka symptom ni som gravida hade innan BIM? Alla symptom som kom efter BIM vill jag INTE veta. Jag är bara nyfiken på de INNAN?? Jag hoppas verkligen jag är gravid! Men det enda "ovanliga" jag känner i min kropp är värk på vänster sida som hållt i sig sedan äl, och min BIM är runt 23-24 januari.


    Se livet som det värdefullaste som finns
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-13 18:09
    När jag tänker efter så har jag kankse fler symtomer men vet inte om jag känner efter FÖR MYCKET..? Men om jag ska känna efter så bli det:
    - Jag har konstant "äl värk" på vänster sida sendan föväntad äl.
    - hård i magen
    - gasig
    - kissar oftare (varje natt vid ca 4
    - är väldigt hungrig vilket är ovanligt för mig
    - ett extremt sötbegär!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-19 21:08
    Eftersom mina symptom har förändrats jätte mycket tänkte jag uppdatera lite.'

    Ett tag så försvann alla mina symptom jag hade, för att vara exakt så försvan dom kvällen innan jag hade bestämt mig för att testa dagen efter... Så då ville jag avakta med att testa och har hitills hållit mig :) Men de symptom jag har fått nu bara i dagarna är:

    * en konstig "molvärk" eller som jag vill säga "en känsla" i tjejmagen i mitten någon cm till vänster från mitten. Den gör inte ont.
    * Varje gång jag har ätit något så känns det som om det stannar kvar i halsen och det får mig att bli lite illamående.
    * Jag tror jag fick ett blodtrycksfall idag (19/1)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-19 21:13
    glömde att jag även de senaste dagarna har haft en speciell smak i munnen, vet inte om jag kan kalla det metell smak?? Men det smakar som om man precis vaknat på morgonen och inte borstat tänderna kvällen innan...

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-23 21:41
    Jag har min BIM idag (23 jan) eller i morron (24 jan). Ja här har det hänt saker... frågan är bara vad det var som hände??? Jag fick som början till mensvärk och tänkte, jaha nu kommer den SKIT!! Så jag sprang på toa för att sätta i ett mens skydd.. men det hade inte kommit något då... Sen höll sig "mensvärken" i i ca 30min-1 tim sen försvan den. Sen några timmar senare så fick jag en konstig känsla i magen typ som mensvärk fast ändå inte... jag gick på toa och då kom det som en blodig slem sträng och som bruna flytningar på pappret men inget mer.... Nu ca 2 timmar senare har inget mer kommit och all värk är borta! Vad i helvete vad det som hände??? Detta har aldrig ännt förut!!!
    SNÄLLA någon som vet!?!?!?!?!?!?!??!?!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-25 19:55
    Ringde 1177 och dom tycker att jag ska komma in på en undersökning... får se vad dom hittar....

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-27 21:59
    Var inne på ett vul och dom hittade ingenting.... Så nu lämnar jag den här tråden och önskar alla er andra lycka till!
  • Svar på tråden Vilka gravid symptom hade ni innan BIM???
  • AgnesGN
    Minus idag igen, BIM måndag-onsdag... Tror jag... Börjar tappa hoppet... Men kroppen fortsätter luras.. Kul!
  • skomakarfrun

    Det enda var att brösten började ömma lite. Fick lite oren hy också, men det brukar jag få vid mens så de var inget speciellt med det. Plussade på BIM+1
    ska kanske lägga till att jag inte har så där värst mkt symptom nu heller, brösten gör ännu ondare, jag har väldigt fettigt hår, mår illa om jag inte äter innan jag går på långprommis med hundarna. Känner ibland av tjejmagen, det ilar, molar, eller spänner. Men inget mer är i v 5+5 typ

  • sneckan81

    Sist plussade jag inte förrän bim+2 och då hade jag jättetydliga symtom som började ett par dagar efter äl. Men som sagt då slutade det i missfall.

    Nu väntar jag också på att mina bröst ska börja ömma, varför vet jag inte för när jag blev gravid med min dotter så hade jag inga symtom överhuvudtaget.

    Tycker dem här stickningarna och huggen är jobbiga. Om jag inte är gravid så får man nog kolla upp dem eller.

    Vet inte om jag ska testa på måndag, risken är att det är - och så blir man så besviken men så kanske man är gravid ändå.

  • ana86

    Jag fick ganska snabbt efter äl...vet inte exakt dagarna, men väldigt snabbt..blev andfådd för inget allas. Hård i magen och sjukt trött! Gäspade hela dagarna...då hade vi försökt i ca 6 månader så jag hade lovat mig själv att inte inbilla mig en massa som jag gjort månaderna innan utan tog det verkligen lugnt och tänkte inte på nåt :) Då kom det...plussade på bim-4...

    Så hoppas och lycka till! Försök att inte känna efter för mkt...svårt som fan, men ändå :)

  • Phlippan87

    började tidigt misstänka att jag var gravid bara 4-5 dagar efter äl. hade extremt mycket flytningar (aldrig haft på det viset förutom tidigt i graviditeten med dottern, därför förknippade jag det direkt med graviditet), vaknade på natten och var tvungen att kissa, VARJE natt (hände sammanlagt 3-4 ggr under hela graviditeten med dottern) och en allmän känsla av att jag var gravid.
    fick frågan ett par dagar innan jag testade från min kompis om vi inte skulle ha en till och sa att om det var som jag trodde så var det redan på g, och 3-4 dagar senare så plussade jag


    ♥ Therese 091228 ♥ Knyttet BF 110618 | phlippans.blogg.se
  • VillHaBebis2011

    Jaha ännu en dag... i natt vaknade jag kl 5 istället för 4 men däremot så somnade jag en timme senare än vanligt så det slår väll ut varandra... "Äl värken" är i princip borta nu.... är fortfarande jätte hård i magen.... har inga ömma bröst eller illamående.... däremot så ställde jag mig framför spegeli går innan jag lade mig... då kunde jag se en graftig blodårdra på vänster bröst... vet inte om det varit där förut????? men annars ingen förändring borde vara BIM - 9 ungefär. Konstigt nog känner jag mig lugnare än förra gånger jag ev trott att jag var gravid. och gladere... konstigt....

  • VillHaBebis2011

    glömde skriva att när jag skulle sova igår så lade jag mig på magen och jag var lite hungrig då det gått nästan 7 timare sen jag hade ätit då. Men jag kände mig ändå uppsvullen inte "smal" och tom i magen som jag annars känner när jag är hungrig...... någon som känner igen sig???

  • ana86
    VillHaBebis2011 skrev 2011-01-15 16:13:41 följande:
    Jaha ännu en dag... i natt vaknade jag kl 5 istället för 4 men däremot så somnade jag en timme senare än vanligt så det slår väll ut varandra... "Äl värken" är i princip borta nu.... är fortfarande jätte hård i magen.... har inga ömma bröst eller illamående.... däremot så ställde jag mig framför spegeli går innan jag lade mig... då kunde jag se en graftig blodårdra på vänster bröst... vet inte om det varit där förut????? men annars ingen förändring borde vara BIM - 9 ungefär. Konstigt nog känner jag mig lugnare än förra gånger jag ev trott att jag var gravid. och gladere... konstigt....
    Lägger till då att jag inte heller hade ömmande bröst eller illamående, har inte det nu heller och har inte haft det alls under hela tiden. :) Gör ett test om några dagar! Håller tummarna!
  • älskarminhenrik

    Hej!!!

    Här e en som har Bim 21 januari, precis som du skriver TS har jag haft ont i vä äggstocken sen äl o detta var första månaden med Stickor o fick fullt utslag 8 januari o antar att ägglossningen var dagen efter asså 9 januari!!!

    Har nu de senaste dagarna varit extremt trött somna tex framför tvn o sov en tio min innan i em men e lika trött nu för de...

    Inga ömma bröst utan någon konstig känsla, stickning,molande värk ja gud jag vet inte hur jag ska beskriva känslan i mina tuttar!!!  

    Igår kväll hög de typ till i svanken på vänster sida vad de kan va, jo skengravid som de andra månaderna!!!

     

Svar på tråden Vilka gravid symptom hade ni innan BIM???