• sneckan81

    Vilka gravid symptom hade ni innan BIM???

    Ja hjälp man kan bli knäpp av detta.

    Plussade den 14 nov och den månaden inna bim hade jag alla massa tecken. Illamående, ont i brösten, sug efter jucie (dricker inte jucie), ont i magen, hungrig, yrsel mm. Visste tidigt att jag var gravid. Slutade dock i missfall.

    Denna månad hade jag tidigare äl än räknat och vi hade planerat att vänta till våren men så hade vi ändå oskyddat sex 3 dgr innan äl. Vill såååå gärna vara gravid. Men dem ända tecken denna månad är att jag har dessa stickningar i magen och att det drar liksom, hungrig, fått finnar. Kanske inte så bara egentligen.

    Reagerade på chasingdreams att hon vaknar samma tid varje natt. Jag vaknar 2,30 och tittar förvirrat på klockan. Kan det vara ett tecken.

    Vet inte när jag har bim, så jobbigt. 14 dgr efter äl blir på mån, ska jag räkna 28 dgr så blir det på onsdag.

    Vad tror ni???

  • sneckan81

    Sist plussade jag inte förrän bim+2 och då hade jag jättetydliga symtom som började ett par dagar efter äl. Men som sagt då slutade det i missfall.

    Nu väntar jag också på att mina bröst ska börja ömma, varför vet jag inte för när jag blev gravid med min dotter så hade jag inga symtom överhuvudtaget.

    Tycker dem här stickningarna och huggen är jobbiga. Om jag inte är gravid så får man nog kolla upp dem eller.

    Vet inte om jag ska testa på måndag, risken är att det är - och så blir man så besviken men så kanske man är gravid ändå.

  • sneckan81
    älskarminhenrik skrev 2011-01-15 16:48:40 följande:
    Glömde o skriva att jag fick ngn konstig vit flytning häromdagen, dock inte den vanliga äl flytningen utan denna va "tjock" vit! Något jag oxå kännt eller inbillar mig är att jag är väldigt varm typ som man ibland kan känna sig innan febern bryter ut!
    Jag har haft sån frossa och sen har jag plötsligt blivit överhettad och helt röd om kinderna. Man kan ju hoppas att det är en symtom
  • sneckan81

    Känner mig precis som om jag ska ha min mens, vill inte det ju. Men känner precis som du VillHaBebis, detta konstiga illamående på kvällen. Och nära till tårarna har jag haft från och till hela dagen. Funderar på att testa imorgon men tror nog jag väntar ändå.

  • sneckan81
    tattoedbeauty skrev 2011-01-17 01:39:17 följande:
    Jag var inte gravid den här gången heller.
    9 månader har jag försökt sedan jag fick missfall senaste gången.
    Ah vad jobbigt!! Styrkekramar till dig. Snart nog är det din tur.
  • sneckan81

    Ska man våga sig på ett test imorgon. Vågar knappt gå och kissa för tror att mensen ska komma igång varje gång. Psykiskt jobbigt detta. Nytt till symtom till listan Mina bröst är blåaFörvånad och lite öm i bröstvårtor och gård.

Svar på tråden Vilka gravid symptom hade ni innan BIM???