Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar barn – stora förvåningen: ”Helt ofattbart”

Träningsprofilen Sofia Ståhl och kändiskocken Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn. Nu berättar hon om gravidlyckan. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor ska få sitt första gemensamma barn.

För ett par år sedan berättade hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, och tv-kocken Tareq Taylor, 54, att de funnit kärleken i varandra och var ett par. Sedan dess har det hänt en hel del i deras relation. 

Tillsammans har de startat gemensamma jobbprojekt, en föreläsning med temat relationer. Och under fjolåret sålde de sina respektive bostäder – Sofias lägenhet i Hammarby Sjöstad och Tareqs i Malmö – och köpte ett hus och blivit sambos i Nacka tillsammans som de är i full gång med att bygga ut och renovera. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar barn ihop

Båda har barn från tidigare förhållanden, Sofia har dottern Edith och Tareq dottern Ellen. Sofia har vid tidigare tillfällen berättat att paret inte planerar att skaffa fler barn tillsammans. 

Utifrån här och nu och hur jag känt de senaste fyra åren så är min bebisfabrik stängd. Jag har fått mitt barn. Längtan efter fler finns inte.”, har Sofia tidigare skrivit på sin blogg.

Men saker förändras och nu meddelar paret att de väntar barn tillsammans! 

Vi lämnade disken, hånglade istället.”, skriver Sofia på Instagram under en bild på Tareq och henne själv där gravidmagen syns. 

Sofia om graviditeten 

På bloggen berättar Sofia mer om graviditeten och beskriver att hennes barnlängtan började växa igen, efter att hon och Tareq blev ett par. 

”Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp. Att det blev så.”

Hon fortsätter: 

”Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet.”

Läs mer: