Pernilla Wahlgren om bråken med Christian – en månad innan bröllopet

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop närmar sig med stormsteg. Nu berättar Pernilla om bråken som uppstått bara veckor innan den stora dagen. 

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren gifter sig i september 2024.

Det kom som en chock när Pernilla Wahlgren och Christian Bauer avslöjade att de haft gift sig i smyg en vacker vinterdag i december 2023. Det var ett intimt bröllop med enbart deras familjer närvarande. Senare har det framkommit att bröllopet var tillägnat Hans Wahlgren, som gick bort några månader senare senare.  

Det stora bröllopet som paret planerat ska äga rum i Marbella någongång under sensommaren 2024 kommer däremot fortfarande gå av stapeln och paret har haft fullt upp med planeringen, senaste året. Något tittarna fått följa i ”Wahlgrens värld” och i podden ”Wahlgren & Wistam”. 

I september gifter sig Pernilla och Christian i Marbella.

Då gifter sig Pernilla och Christian 

I ”Wahlgrens värld” har tittarna fått en inblick i hur planeringen gått till. Det började med att paret skulle välja dag för bröllopet, och det var inte vilket datum som helst som paret kom överens om. Valet föll nämligen på fredagen den 13:e. 

– Jag kan ju inte gifta mig på fredagen den 13:e?, säger Pernilla i ett avsnitt av realityserien. 

Hon berättar att hon är skrockfull och att hon undviker att göra vissa saker för att undvika otur. 

– Det värsta som kan hända är att vi kommer skilja oss. Men det kanske vi hade gjort ändå, säger Pernilla. 

Christian Bauer känner däremot annorlunda inför det valda datumet, 13 är nämligen ett magiskt nummer för honom. 

Har fortfarande ingen bröllopsklänning 

Det är mindre än en månad kvar till bröllopet men bruden har fortfarande inte bestämt vilken klänning hon ska bära på den stora dagen. I ”Wahlgren & Wistam” berättar Pernilla att hon beställt ungefär 15 klänningar och har behållt ungefär hälften av dem, men kan ändå inte fatta ett beslut om vilken hon ska bära på bröllopsdagen. 

– Jag kan starta butik, säger Pernilla i podden. 

Sofia Wistam frågar då vad hon går på när hon ska välja klänning och vad hennes personliga smak är. 

– Det är det jag inte riktigt vet. Jag är inte den där klassiska stela bruden, utan jag älskar rysch och pysch och volanger, men jag älskar också glitter. Jag har en klänning som är otrolig, men den är nog för lik den andra jag gifte mig i och då kommer folk tro att jag har på mig samma. Och det vill man ju inte, förklarar Pernilla. 

Vidare berättar Pernilla att hon har ytterligare en klänning som är lik den klänningen hon bar på bröllopet i december. Och en glittrig klänning som hon också tycker om, men hon ställer sig tveksam till hur mycket glitter man kan bära på ett bröllop. 

Men trots så många alternativ, har hon ännu inte bestämt sig vad hon ska ha för klänning när hon återigen säger ja till sin Christian. 

Pernilla och Christian gifte sig i december 2023.

Pernilla om bråken med Christian 

Vilken klänning Pernilla ska bära på den stora dagen är långt ifrån det enda beslutet hon måste fatta. Pernilla har vi flera tillfällen berättat att hon överlämnat många av besluten till Christian inför bröllopet – men nu när det närmar sig vill hon ändå ha ett finger med i beslutsfattandet. 

Nyligen var paret i Marbella för att kolla läget och spana in platsen de ska gifta sig på. 

– Är du med i vartenda litet beslut?, frågar Sofia. 

– Christian har varit otrolig. Det är han hela tiden tillsammans med Johanna Aybar och vår bröllopskoordinator, det är de tre som varit som ett litet team. Jag har varit ganska utanför. Men nu när det börjar närma sig, då kommer jag in, för det är nu jag förstår att det är nära, berättar Pernilla. 

– Nu börjar jag få panik. 

Pernilla berättar att det är flera detaljer som hon känner är viktiga, men som Christian inte tänkt på. 

– Då blir jag bridezilla och säger till Christian ”men snälla, har ni inte beställt detta än? Varför har ni inte gjort det”. 

– Nu kliver jag in och är lite oskön, märker jag. Men jag börjar också få stress. 

Pernilla berättar att hon slängt på luren i örat på Christian av frustration. Men detta hör inte till vanligheterna, Pernilla förklarar att de bråkar väldigt sällan. Men när de väl gör det, är det hon som här mest humör – däremot blir hon väldigt sällan arg. 

– Om Christian höjer rösten då blir jag lugn, men om han blir lugn, då blir jag motpolen. Jag kan vara lite vrålig tror jag. Jag går inte till personangrepp, men jag tycker att alla andra i världen är dumma i huvudet, utom jag. Det behöver inte vara Christian, utan det är alla andra runt omkring, det är dem jag är arg på men då är det han som får ta skiten. 

Pernilla avslutar med att hon och Christian har det väldigt bra, och att bråken enbart handlar om stressen inför bröllopet. 

MISSA INTE: 

Allt om Tomas Ledin: Barn, fru, föräldrar, längd och låtar

Svennis barn – så lever Lina och Johan i dag