Pernilla Wahlgren och Christian oense – problemet inför bröllopet: "Ångest"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska gifta sig en andra gång. Snart är dagen som de längtat efter här, men vägen dit har varit lång och skakig. Nu berättar Pernilla om en sak som hon och Christian inte kan enas om. 

Pernilla Wahlgren och Christian har stött på ett problem i bröllopsplaneringen.

Snart är det dags för Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauers, 58, stora bröllopsfest i Marbella. 

Med festen runt hörnet är Pernilla och Christian mitt uppe i planeringen, men det finns fortfarande vissa saker som de inte kommer överens om. 

MISSA INTE: Därför vill Pernilla Wahlgren inte dela sina pengar med Christian

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer kommer inte överens

Att få till det perfekta bröllopet är inte en enkel uppgift, speciellt när gästlistan är lång. 

Tillsammans med väninnan Jennifer har Pernilla börjat planera hur gästerna ska sitta under middagen. Jennifer har varit en stor hjälp, eftersom hon lyckats organisera gästlistan.

I podcasten "Wahlgren och Wistam" berättar Pernilla att hon blir stressad bara av att bestämma vilka som ska sitta vid honörsbordet. 

– Jag fick en ångestattack bara av att sätta ihop honörsbordet. Men gud vilka ska sitta där, säger hon i podden.

Pernilla och Christian.

MISSA INTEPernilla Wahlgrens ord till Christian – inför bröllopet: "Skita i allt" 

"Så mina kompisar är tråkiga och dina är roliga?"

Något som komplicerar situationen ytterligare är att Pernilla och Christian har olika visioner för bordsplaceringen. 

– Christian tycker att vi ska blanda hejvilt, så att vi blandar mina vänner med hans vänner. Jag tycker att... nej inte nödvändighetsvis. Man ska sätta folk ihop som har samtalsämnen och som funkar ihop. Sen skitsamma om det är Christians vänner eller mina vänner, men det ska finnas en tanke bakom, berättar hon i podden.

Att hon inte vill blanda gästerna på samma sätt som sin make har skapat en konflikt mellan dem. Anledningen till detta är att Pernilla inte vill att de roliga gästerna ska behöva sitta med ett gäng blyga, mindre roliga personer. 

– Det får inte vara så att de "roliga" ska sitta bredvid de som inte är så kul, för att liva upp det bordet. Men då blir Christian så här: "Jaha, så mina kompisar är tråkiga och dina är roliga?", säger Pernilla och fortsätter:

– Nej, det har jag aldrig sagt, utan jag säger att om vi har ett gäng clowner och ett gäng företagsledare, då kanske clownerna ska sitta med clownerna. Sen har jag kompisar som är både företagsledare och clowner, och Christian har säkert också det. Dem kan man blanda. Absolut inte att jag tycker Christian har tråkiga kompisar, utan det handlar om kemi, vad de jobbar med och vad de har för intressen. 

LÄS MER:

Pernilla Wahlgren gifter sig – barnen har inte bokat biljett: "Hur kan ni"

Bianca Ingrossos talkshow skrotas – det ska hon göra istället

Sigrid Bernsons bröllopslycka med Robin – bilderna visar: ”Så mycket kärlek”