Pernilla Wahlgren gifter sig – barnen har inte bokat biljett: "Hur kan ni"

I september ska Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifta sig, vilket innebär att familjen kommer samlas i Marbella. Risken finns dock att några saknas på den stora dagen, för Pernillas barn verkar inte stressa över att köpa biljetter ner till bröllopet...

Snart är det dags för Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, att gifta sig för andra gången. De är nämligen redan gifta, men planerar ändå sitt drömbröllop i Spanien. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig – igen

När de för första gången sa ja till varandra var det i i Lidingö kyrka i december 2023 tillsammans med den närmsta familjen. En anledning till det intima vinterbröllopet var att Pernillas pappa, Hans Wahlgren, skulle få uppleva sin dotters stora dag. 

Hans var nämligen svårt sjuk i cancer och gick bort i maj 2024. Innan dess fick han dock möjligheten att gå ned för altaret med Pernilla – något som tv-tittarna i efterhand fick se i "Wahlgrens värld".

MISSA INTE: Pernilla Wahlgren avslöjar detaljer om lyxbröllopet: ”Värsta festen”

Bianca Ingrosso har inte planerat resa till Pernillas bröllop

Pernilla och Christian ska alltså samla sina familjer i Spanien och ha en riktigt storslagen fest för att fira sin kärlek. 

Trots att det krävts mycket planering för att genomföra bröllopet, verkar det som att Pernillas barn ärvt hennes spontanitet. I en video på Instagram avslöjar Bianca Ingrossos vän och kollega Vanessa Lindblad nämligen att barnen inte köpt sina biljetter till Spanien ännu. 

I klippet syns också Bianca, som leker med sin brorson Kali. Bredvid vagnen står Zoe-Fay Brown, mamma till Kali och flickvän till Oliver Ingrosso. Bakom kameran står Biancas assistent Emelie Feola.

– Ni ska på bröllop, utbrister Vanessa i videon.

– I'm washing my hands känner jag, svarar Zoe. 

– Nä, nä, nä, hur kan ni inte ha köpt biljetter till er mammas bröllop?, säger Vanessa och riktar sig till Emelie som filmar videon:

– Emelie! Hur kan du inte ha bokat biljetter?

MISSA INTEDärför vill Pernilla Wahlgren inte dela sina pengar med Christian

LÄS MER: 

Carolas kryptiska besked om framtiden: "Hemliga uppdrag"

Gunilla Persson avslöjar nästa steg med hemliga pojkvännen: "Kan bli ett..."