Niclas Wahlgren lämnade Sverige – visar upp nya livet: ”Speciell känsla”

Niclas Wahlgren har skolat om sig och flyttat från Sverige. Nu visar han upp sitt nya liv i Spanien. 

Niclas Wahlgren visar upp nya livet i Spanien

Niclas Wahlgren, 59, skolade för några år sedan om sig till att bli hälso- och träningsprofil, från att i flera år jobbat både som artist, skådespelare och programledare. 

Numera titulerar han sig som PT och hälsocoach. Men nu har han fått ytterligare en merit på sitt cv: Krögare. 

För ett par månader sedan lämnade Niclas Wahlgren Sverige för att starta ett nytt liv i Spanien. 

Uppbrottet från Rebecca Hjelt

För två år sedan Niclas hittade kärleken i träningskollegan Rebecca Hjelt. Paret sågs på varandras sociala medier och syntes även vara på besök i Pernilla Wahlgrens hus i Spanien

Men drygt ett år senare började det spekuleras om relationen mellan Niclas och Rebecca tagit slut, detta på grund av att de inte längre syntes i varandra sociala medier på samma sätt som tidigare. Något som Bianca Ingrosso avslöjade i sin talkshow ”Bianca”, när hon i förbifarten sa att morbrodern var singel igen. 

Rebecca Hjelt och Niclas Wahlgren.

Lämnar Sverige – öppnat restaurang i Spainen

Niclas Wahlgren föddes rakt in i en av Sveriges mest kända familjer och debuterade som skådespelare redan som femåring. 

Men efter att ha stått i rampljuset större delen av sitt liv, har han nu tagit ett steg tillbaka och flyttat från Sverige för att bosätta sig i Nerja, Spanien. Staden som ligger hans föräldrar Christina Schollin och bortgångne Hans Wahlgren, varmt om hjärtat, efter att ha haft hus där i över 20 år. 

Nu har Niclas öppnat en libanesisk restaurang under namnet Lemon, tillsammans med en god vän. De har känt varandra i 18 år och har länge haft en dröm om att driva ett ställe ihop. 

Så plötsligt nu i slutet av förra året så dök möjligheten upp på den spanska solkusten och i det vackra Nerja på Burriana Beach.”, skrev Niclas på Instagram i slutet av maj. 

Han fortsatte: 

Varken Niclas eller Cesar (ink familj) tvekande en sekund på att byta livet i det kalla Sverige till något helt nytt i värmen. Sagt och gjort och resten är historia”. 

Njuter av nya tillvaron 

I juni uppdaterade Niclas ytterligare om hur han njuter av sin nya tillvaro i Spanien.

”Tänkt att få sätta sig på sin egen restaurang Lemon och äta den godaste maten jag vet och som dessutom är tillagad av en av mina allra bästa vänner som också är delägare.”, skrev Niclas och fortsatte: 

”Utanför hörs havet och stim av glada människor där värmen i luften är galet härlig långt, långt in på sentimmarna. Det är en speciell känsla måste jag säga och känns ända in i själen i detta vackra land”

”Allt det som jag drömt om och tänkt att det gör jag 'sen' blev plötsligt nu i stället”. 

Nyligen var Niclas mamma Christina på plats i Nerja för att tömma sitt och Hans hus, eftersom det ska säljas. 

– I 24 år och nu är det en epok som är över och jag tycker att det är skönt, men här har vi varit så lyckliga, säger Christina i en video som Niclas Wahlgrens publicerar på Instagram. 

Niclas säger att hon får komma och bo hos honom om hon saknar platsen för mycket, och undrar vad han får i hyra. 

– Du får vänligt bemötande, säger Christina och skrattar.