Martin Melins ord efter beskedet – stödet till sonen: "Jobbigt"

Martin Melin och Camilla Läckberg fick sonen Charlie Melin 2009. När tv-serien "Läckbergs" drar igång under våren 2024 kommer det svenska folket se mer av sonen. Nu avslöjar Martin vad han tycker om att Charlie kommer synas i programmet.

Martin Melins ord efter beskedet om Camilla Läckbergs tv-serie.

Martin Melin, 57, blev känd redan 1997 då han vann den första säsongen av "Expedition: Robinson". Sedan dess har han synts till i en rad andra tv-produktioner, men han är också utbildad polis och politiker i Liberalerna. 

På familjefronten har han tre barn. Fanny och Felix har han tillsammans med ex-frun Christina Melin, och Charlie, som föddes 2009, med författaren Camilla Läckberg, 50.  

Martin och Camilla var nämligen gifta mellan 2010 och 2014. 

MISSA INTECamilla Läckbergs vädjan till följarna – efter händelsen med dottern: "Problem"

Camilla Läckberg skapar reality-serie med familjen

I september 2024 gick Camilla ut med nyheten att hon startar reality-programmet "Läckbergs", som kommer visa upp familjens vardagsliv. 

Nyheten delades bland annat på Instagram. För sina följare avslöjade Camilla då att hela familjen ser fram emot projektet. 

"Jag och Simon hade bestämt oss på förhand. Om något av barnen sagt nej, eller varit tveksam, så hade det blivit ett nej. Men alla barnen sa ja, även de av barnen som alltid sett med stort ointresse på både min och @simonskold ’s offentlighet och offentlighet i stort. ”Kan vara ett kul familjeprojekt att göra ihop” sa de, och med det sa jag och Simon ok. Så hela hösten kommer vi följas av ett filmteam, i vardag och fest, kammat och okammat, högklackat och foppatofflor. Välkomna till cirkusen!"

MISSA INTECamilla Läckbergs känslomässiga avsked – splittras från dottern

Martin Melins ord efter beskedet: "Skiter i"

När tv-serien börjar sändas kommer alltså Martin och Camillas tonårsson Charlie bli en offentlig person. För Expressen har Martin berättat att han är positivt inställd till serien, men han har också sett till att preppa sonen för riskerna med att synas i tv.

– Men sen har vi pratat om det här att vara beredd på att är man med i tv och säger och gör saker så kan det vara folk som gör sig lustiga över det. Det kan vara folk som tycker att man gör fel. Det kan vara folk som tycker att man är dum och så vidare. Så det har vi pratat om. Så att man är beredd på det, säger Melin till tidningen och fortsätter:

– Sen vet man aldrig. Det är nog jobbigt, oavsett om man är 15 eller 45, att folk tycker och tänker saker om en. Jag hoppas han har haft lite av min mentalitet – nämligen att jag skiter i vad folk tycker och tänker. Det är ganska skönt. 

LÄS MER:

Marcus Noterius romantiska weekend med flickvännen Titti: "Magisk"

Camilla Läckbergs galna födelsedagsfest – se exklusiva bilderna här