Måns Zelmerlöw och Ciara på resa – efter tuffa tiden i äktenskapet

Det har varit stormigt mellan Måns och Ciara Zelmerlöw på senaste. Men nu verkar paret ha hittat tillbaka till varandra igen. 

Måns och Ciara Zelmerlöws vändning i relationen efter svåra tiden.

De senaste månaderna har det stormat en del kring Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara Zelmerlöw. Det började med att Ciara sågs avfölja sin make på Instagram, något som många såg som ett tecken på att allt inte stod rätt till i relationen. 

Det satte igång en hel del rykten och spekulationer. Måns kommenterade relationen till Aftonbladet och berättade att de har det kämpigt i sin relation just ju: 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation, sa han till tidningen i maj. 

Även Ciara uttalade sig om relationen och kunde bekräfta att relationen inte var på topp. 

"Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad", skrev hon i ett mejl till Aftonbladet i juni och enligt tidningen ska hon även berättat att hon ser på sin och Måns framtid som "osäker". 

Måns och Ciaras återförening

Under flera veckor sågs paret inte ihop, faktum är att de inte ens var i samma land. Ciara var i England där paret vanligtvis bor, och Måns befann sig i Båstad tillsammans med parets två barn Albert och Ossian.

I början på juli avslöjade Måns en av anledningarna till att han spenderat så mycket tid i Båstad. Han öppnade nämligen en kaffe- och vinbar under namnet ”Beans & Grapes”. 

Och under invigningen av baren syntes paret ihop för första gången på flera veckor för att sedan lägga upp bilder från när de badar bastu ihop med barnen. 

På semester ihop   

Paret verkar ha löst sina problem och njuter av en sommar i Sverige. Måns publicerade nyligen ett fint inlägg på Instagram där han visade det senaste av familjens äventyr. Familjen har nämligen varit och glampat. 

Glamping är ett relativt nytt fenomen som innebär att man campar på ett otraditionellt sätt. Man sover ofta i stora tält som är utrustade med en riktig säng, minibar och man har ofta tillgång till både toalett och dusch. 

Jag är mållös. Mitt ute i skogen på Hallandsåsen, helt isolerat från omvärlden, med ALLA förnödenheter och bekvämligheter man kan tänka sig. Du får välja vilket protein du vill grilla, och sen kommer du till en kyl fylld med fantastiska råvaror, toalett och dusch under trädkronorna, spel för hela familjen, ansiktsmasker och listan vill aldrig ta slut.”, skriver Måns på Instagram.

Detta är väldigt långt från den där tält-semestern jag tänkt ta pojkarna på nån gång, för att de ska lära sig leva i vildmarken.”, avslutar han skämtsamt. 

Efter den stormiga tiden är det flera av Måns följare som är glada att se paret ihop igen. 

Låter underbart, ta hand om varandra nu”, skriver en följare. 

Lyckliga ni. Ser underbart ut. Njut och koppla av.”, hälsar en annan. 

Så mysigt . Ha en underbar tid där.”, kommenterar en tredje.