Måns och Ciara semester efter svåra tiden – oväntade bilden på familjen

Det är ingen hemlighet att det knakat i fogarna mellan Måns Zelmerlöw och Ciara Janson under den senaste tiden. Nu verkar det dock som att paret hittat tillbaka till varandra, för de delar en minst sagt mysig bild tillsammans från en utlandsresa.  

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson återhämtar sig efter tuffa tiden.

Ryktena om krisen mellan Måns Zelmerlöw, 38, och Ciara Janson, 37, började med att Ciara avföljde sin make på Instagram. 

Efter det dröjde det inte länge innan spekulationerna tog fart på sociala medier, och till slut kopplades Måns till ett uppmärksammat sexköp som Stoppa pressarna skrivit om. Att han skulle vara inblandad i skandalen gick han dock snabbt ut och dementerade.

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, sa han då till Aftonbladet

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson.

Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons lyxsemester – efter svåra tiden

Sedan dess verkar relationen mellan makarna ha repat sig, i alla fall om man tar en titt på deras sociala medier, där de återigen publicerar bilder på varandra. 

Under sommaren har de bland annat campat ihop, vilket Måns såg till att dokumentera på Instagram.

Några dagar i skogen ihop verkar dock inte räcka för familjen Zelmerlöw. Nu har de nämligen tagit flyget ner till Grekland, där de spenderar soliga dagar på Rhodos. 

På Instagram har Måns delat med sig av flera bilder från familjens mysiga semester – och visst verkar de glada?

Familjen Zelmerlöw-Janson i Rhodos.
Måns Zelmerlöw visar upp semestern med familjen

Betyder det att Ciara börjat följa Måns igen på Instagram? Nej, så tur har han inte ännu.