Gunilla Persson talar ut om sin barnlängtan: ”Lite av ett mirakel”

Gunilla Persson fick dottern Erika som 44-åring. Nu berättar hon om sin längtan efter fler barn i familjen. 

Gunilla Persson längtar efter fler barn i familjen.

Gunilla Persson, 65, slog igenom stort som Hollywoodfru i programmet ”Svenska Hollywoodfruar”. Trots att programmet lagts ner sedan ett par år tillbaka har Gunilla stått kvar i rampljuset. 

Många blev nog förvånade när Gunilla meddelade att hon skulle ställa upp som artist i "Melodifestivalen". I början av 2024 deltog hon i tävlingen med låten I Won’t Shake (La La Gunilla) som blev en stor hit ute i stugorna. 

Gunilla Persson debuterade i Mello 2024.

Har barn med miljardär  

Gunilla Persson är mamma till dottern Erika Persson, som också syntes frekvent i ”Svenska Hollywoodfruar”. Gunilla har alltid varit ensamstående mamma till Erika och vem Erikas pappa är har Gunilla Persson valt att hålla hemligt. 

Tidigare har hon enbart nämnt att hon och dottern blir försörjda av pappan samt att de har gjort ett avtal som innebär att han ska förbli hemlig. 

Men nyligen kom det fram att Erikas pappa är en 90-årig amerikansk miljardär. Det är genom dokument som Expressen kommit över, som pappan avslöjades samt att han och Gunilla Persson ska ha haft en relation under flera år. 

Erika och Gunilla Persson.

Gunillas nya pojkvän 

Men hur ser Gunilla Perssons kärleksliv ut idag? När hon gästar Filip Wikingssons och Filip Hammars podcast "Filip och Fredrik svarar" berättar hon att hon har en pojkvän som heter Bob, som hon träffat under en längre tid. 

Gunilla säger dock att han är "superhemlig", men avslöjar att han är amerikan. 

– Han är superhemlig. Vi har träffats i över två och ett havt år och han är amerikan. 

Gunillas barnlängtan 

Gunilla, som var 44 år gammal när dottern Erika kom till världen, menar att det inte hade varit omöjligt för henne att få fler barn. 

– Jag var ju nära på 44 år när Erika föddes. Det var ju lite av ett mirakel. Läkaren frågade mig, och jag hoppas att du publicerar det här: ”Har du använt dig av donatorägg?”, har Gunilla sagt till Expressen

– ”Va? Nej, det är mitt eget ägg”, sa jag. Du ligger mellan 30 år och 35 år i åldern när vi har gjort testerna”, sa läkarna. Jag frågade: ”Jaha, så det betyder att jag kan få flera barn” och fick svaret ”Ja, du kan ha en, två, tre till”. Om jag hade varit gift då och haft bra förhållanden med mannen hade jag ju åtminstone fått ett barn till. 

Något Gunilla ångrar är att hon inte träffade en man som hon kunde ingå ett partnerskap med och som hade gett henne flera barn som också kunde vara en fadersfigur till Erika.

Nu har tåget gått för fler barn, men hoppet om att få barnbarn inom kort lever. 

– Nu hoppas jag på att Erika ska få barn. Jag säger till henne, börja tidigt så att du inte får någon lastgammal mormor. Utan satsa på barn och familj nu i 20-årsåldern, säger Gunilla Persson till Expressen.