Följarnas starka reaktioner – efter Pernilla Wahlgrens bild med Kalí: ”INTE!!!”

Pernilla Wahlgren blev nyligen farmor och delar ofta med sig av bilder på sitt älskade barnbarn Kalí. Nu har hon publicerat en video som väcker starka reaktioner. 

Pernilla Wahlgren blev farmor i september 2023.

Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra och förutom att spela in sin egna reality ”Wahlgrens värld” är hon även ute på sverigeturné med ”Pernilla Wahlgrens happy ending”. Som grädde på moset ska hon även tillbaka till Sollidenscenen för att vara allsångsledare för andra sommaren i rad. Hon driver även en populära podcast ”Wahlgren och Wistam”. 

Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund.

Även på hemmafronten har tv-stjärnan en del att stå i. Hennes äldsta son Oliver Ingrosso har nämligen flyttat hem till Pernilla tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown och sonen Kalí, i väntan på att deras nya lägenhet ska bli klar. 

Hon är även nybliven hustru, då hon och maken Christian Bauer gifte sig i allra största hemlighet i slutet på 2023. 

Följarnas jubel efter Pernilla Wahlgrens bild på Kalí

Pernilla verkar njuta till fullo av att ha sin äldsta son med familj boende hos sig i ”Villa Wahlgren” och ser till att umgås med familjen så mycket som möjligt när hon är på hemmaplan. 

Nyligen avslutade Pernilla och hennes ”Happy ending”-ensemble turnén för den här gången. De har nämligen fem månaders speluppehåll med showen som är tillbaka på sverigescenerna efter sommaren. 

Väl hemma från turnén möttes Pernilla av barnbarnet en sprudlande liten Kalí. På Instagram publicerar hon en video på barnbarnet. 

”Att komma hem från avslutad turné, och få bli väckt av denna lilla gullgroda…!Som skrattar åt farmors hesa morgonsång och högfärdshosta..! Farmor älskar dig mest av allt, lilla fina Kalí!”, skriver artisten. 

I kommentarsfältet är det flera följare som fullkomligt smälter av videon och gulliga Kalí. 

”ORKAR INTE!!!!”, skriver Benjamin Ingrosso

”Bara man ser den här lilla killen på Instagram blir man Så glad, kommer på mig själv sitta o le med hela ansiktet”, skriver en följare. 

”Vilken gullig Kali du har nu. Det är underbart med barnbarn. Jag har fyra st men dom börjar bli vuxna nu. Njut så mkt du kan, åren går alltför fort”, hälsar en annan. 

”Dör sötdöden. Vill äta upp honom”, skiver en fjärde. 

”Alltså man ler ju med hela ansiktet”, kommenterar en femte. 

Pernilla Wahlgren och barnbarnet Kalí.